U Ministarstvo je ušetala u lepršavoj beloj haljini: Prelepa Maša se baš skockala za susret sa Dačićem, naravno "pali" su i poljupci (VIDEO) (FOTO)

Njena poseta Srbiji izazvala je veliku pažnju medija, jer će osim zvaničnih susreta, ona na Dačićev poziv posetiti i Sabor trubača u Guči

  • 24

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova stigla je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije na sastanak sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem. Njena poseta Srbiji izazvala je veliku pažnju medija, jer će osim zvaničnih susreta, ona na Dačićev poziv posetiti i Sabor trubača u Guči.

Zaharova će videti kako se truba koristi u miru: Dačić otkrio koji će poklon dobiti Putinova mezimica

Zaharova je za susret sa Dačićem odabrala lepršava belu haljinu i svetlo-zelene cipele. Inače, ona jako aktivna na društvenim mrežama, pa je tako i jutros objavila na Fejsbuku fotografiju iz jedne beogradske teretane.

Zaharova i Dačić - Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Inače, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić održaće sastanak sa Zaharovom u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, a zatim će održati i zajedničku konferenciju za novinare.

Zaharova i Dačić - Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Ona će kasnije otputovati i u Guču gde će joj uveče, pred početak koncerta Dejana Petrovića, biti uručena titula počasnog građanina Guče, a očekuje se i njeno obraćanje prisutnim saborašima.

Zaharova - Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Kako je ranije rekao predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, Zaharova prilikom organizacije posete Guči nije imala nikakve posebne zahteve, već, kao i većina visokih zvanica koje su prošle kroz Guču prethodnih godina, želi da joj se ne pridaje velika pažnja i da bude tretirana kao i svi ostali gosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    10. avgust 2018 | 13:19

    Ruskinje su najljepse zene na svijetu.

  • N

    10. avgust 2018 | 13:46

    Lepa , ali NE PRELEPA.

  • Pera poskok

    10. avgust 2018 | 12:43

    Ovaj Dačić imao najviše sreće u deljenju karata. Milošević morao sa onom vešticom Olbrajtovom, Vučić sa Angelom Merkel a ovaj bucko sa ribom i po.😂Čestitke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA