Ðilas je svoj politički program sveo na priču da ja živim u potkrovlju: Vesić oštro odgovorio na prozivke opozicije

- Ðilas je "doktorirao" na pljački građana i javnih dobara - izjavio je Goran Vesić

  • 20

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je tačno da on živi u potkrovlju, što je bivši gradonacelnik Beograda Dragan Ðilas naveo za N1, dok je sam Ðilas, ističe Vesić, prijavio sopstvenu imovinu u vrednosti od 25 miliona evra, a suštinski više od sto miliona evra.

U istoriji će ostati zapisano šta sam govorio, koliko smo mogli da dobijemo i šta smo prokockali: Vučić o rešavanju kosovskog pitanja

- Vidim da je Ðilas danas svoj politički program sveo na priču da ja živim u potkrovlju. Kakav političar, takva i politika. Da, ja živim u potkrovlju. On je, prema sopstvenom priznanju i prijavi koju je sam poslao, dok je bio na vlasti stekao imovinu vrednu 25 miliona evra, a suštinski više od sto miliona evra - rekao je Vesić.

On je Ðilasu poručio da "sve što je formalno i neformalno ukrao dok je bio na vlasti" podeli sa sto i da će onda pristati da se na neviđeno menjaju, jer su, kako je rekao, takve razmere Ðilasove pljačke.

- Možemo i za automobile, pošto se juče bahatio oko Kalenić pijace sa najnovijim džipom BMW X5 - rekao je Vesić.

Vidim da je Ðilas danas svoj politički program sveo na priču da ja živim u potkrovlju-Foto: Marko Jovanović

On je istakao da je Ðilas "doktorirao" na pljački građana i javnih dobara.

- Zato je, prema sopstvenom priznanju danas na televiziji, imao obezbeđenje dok je bio gradonačelnik Beograda!? Bio je jedini gradonačelnik koga je obezbeđenje čuvalo od naroda. Zato je toliko krao - dodao je Vesić.

Ðilas je ranije danas rekao da je svoje stanove i kuće kupovao od svojih para, a da je Vesić uzeo potkrovlje u Njegoševoj ulici čim je ušao u Demokratsku stranku.

- Ja to nisam uradio i nismo svi isti. Mi koji smo u Savezu za Srbiju smo imali mogućnost da budemo neki Vesići i niko od nas to nije prihvatio - rekao je Ðilas.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    2. septembar 2018 | 21:46

    Beograd dugo nije mogao da se oporavi od Djilasovih investicija.

  • Dragan

    3. septembar 2018 | 07:13

    Ko normalan moze da ukaze poverenje Djilasu.

  • Urke

    2. septembar 2018 | 21:03

    Beograd je skupo placao Djilasove investicije. Dugo se od njih oporavljao i kada je stao na zdrave noge Djilas zeli sve to da srusi. Nece moci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA