Crnadak tvrdi: Pacoli dolazi u Banjaluku uz saglasnost Beograda

Neformalni sastanak ministara spoljnih poslova zemalja članica Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi biće održan 5. septembra u Banjaluci

  • 15

Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli dolazi u Banjaluku uz saglasnost Beograda, na neformalni sastanak šefova diplomatija zemalja članica Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi.

Zašto je u interesu Srbije da što pre reši kosovsko pitanje? Vreme radi za Albance, sve nas je manje na KiM

- U okviru Procesa za saradnju učestvuje i predstavnik takozvanog Kosova prema dogovoru Beograda i Prištine i uz saglasnost Beograda. Ovom skupu prisustvovaće i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić - rekao je Crnadak novinarima u Banjaluci, prenela je BN televizija.

Crnadak - Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Neformalni sastanak ministara spoljnih poslova zemalja članica Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi biće održan 5. septembra u Banjaluci.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    2. septembar 2018 | 19:54

    Ja da se pitam zabranio bi mu ulaz, sta on ima da trazi tamo kao predstavnik Kosova...pustiti ga kao gradjana da dodje ali na drugi nacin jok dalje neces moci.

  • Cika Velja

    2. septembar 2018 | 19:46

    Setim se onih komentara koji kazu da je sa Kosovom prica zavrsena,da Srbija nema tamo nikakve ovlasti itd...a ovaj dolazi u Bosnu jer Srbija dozvoljava? A Bakiru ce da sve ovo bude bas milo i drago!!!

  • Prc

    2. septembar 2018 | 21:22

    Dodik je na potezu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA