Broj izlazaka pred kamere ne pokazuje koliko ko radi: Radojičić o kritikama opozicije

Mislim da Goran Vesić radi izvanredno i da je vrlo operativan, rekao je gradonačelnik Beograda

  • 0

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je zadovoljan svojim radom na poziciji gradonačelnika. On je rekao i da se za ovo vreme, koliko je na tom mestu, značajno upoznao sa sistemom grada.

"Tiršova 2" će doneti novi koncept, deca će provoditi vreme kao u igraonici, a primati terapiju: Evo kako će izgledati dečija bolnica

- S obzirom da sam na ovo mesto došao kao čovek koji nije iz politike, da radim 24 sata dnevno, upoznao sam se sa sistemom i učestvujem značajno u radu. Mislim da idem u dobrom pravcu, trudim se da stalno budem na poziciji običnog čoveka građanina, da zaštitim njegov interes i da u krajnjoj instanci doprinesem u tom pravcu - rekao je Radojičić na pitanje novinara kako bi ocenio sopstveni učinak za protekla tri meseca, koliko je na mestu gradonačelnika.

Upitan o kritikama opozicije da se ne pojavljuje tako često na javnim događajima i da to češće čini njegov zamenik Goran Vesić, Radojičić je rekao da će zlonamernih uvek biti i da smatra da broj izlazaka pred kamere ne pokazuje koliko ko radi.

- Mislim da Goran Vesić radi izvanredno i da je vrlo operativan. Njegovo angažovanje je za veliki respekt, ali moj sistem rada je drugačiji i mislim da broj izlazaka pred kamere ne govori o tome koliko sam angažovan i koliko želim da pomognem Beogradu - rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je prethodno govorio na otvaranju direktorske i ekspertske konferenciji Centra javnih službi za zapošljavanje zemalja jugoistočne Evrope.

VIDEO: Intervju gradonačelnika Radojičića za Telegraf.rs

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA