Jovanović predstavio "Koaliciju za mir" na tri jezika (FOTO)

Jovanović je uz izjavu podelio ilustraciju spomenika rudarima Trepče, Srbima i Albancima, partizanima Rudarske čete palim u Drugom svetskom ratu, koji se nalazi u Kosovskoj Mitrovici

  • 3

Predsednik LDP Čedomir Jovanović predstavio je na svojoj Fejsbuk stranici "Koaliciju za mir" na srpskom, albanskom i makedonskom jeziku.

Lukav potez ili nešto mnogo krupnije: Šta se zapravo krije iza Tačijevog odlikovanja braće Bitići? (VIDEO)

Jovanović je uz izjavu podelio ilustraciju spomenika rudarima Trepče, Srbima i Albancima, partizanima Rudarske čete palim u Drugom svetskom ratu, koji se nalazi u Kosovskoj Mitrovici, rad Bogdana Bogdanovića.

U poruci na Fejsbuku Jovanović je pozvao sve da se priključe Koaliciji za mir, saopštio je LDP.

- Da li možemo? Da li hoćemo? Da li smemo? Mir. Ti se pitaš. Ti odluči. Ovo su reči za mir. I tvoje reči. Ovo su misli i nade svih onih koji u mir veruju. Koji se za mir zalažu. Koji mir brane. Na izborima u Bosni i Hercegovini. I na referendumu u Makedoniji. I u Prištini. I u Beogradu. Ovo je Koalicija za mir. Priključi se. Zato što od tebe mora i da zavisi. Svaki tvoj san. I svako tvoje buđenje. U Miru - navodi se u završnom delu Jovanovićeve objave na Fesjbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    29. septembar 2018 | 17:10

    Hajde skloni se vise sa političke scene !!!

  • Bob

    29. septembar 2018 | 19:18

    Cedo izgleda da ti nista ne razumes mi stalno pokusavamo da stvorimo taj mir ali njima to nije u planu najbolje bi bilo da se ti povuces iz politike jer si u tom poslu mnogo los!?

  • Dule

    29. septembar 2018 | 17:25

    Cedina posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA