≫ 

Tači provocira na milimetar od centralne Srbije: Ekskluzivne fotografije sa Brnjaka (FOTO)

Zajedno sa Tačijem u poseti prelazu Brnjak su bili ministar finansija Bedri Hamza, direktor Kosovske obaveštajne agencije Špend Ahmeti i direktor Kosovske policije Rašit Ćalaj

Predsednik privremenih institucija u Prištini, Hašim Tačibio je danas na administrativnom prelazu Brnjak, što ekskluzivno možete videti na fotografijama Telegrafa, čime je na najneprimereniji način pokušao da isprovocira reakciju zvaničnog Beograda.

(UŽIVO) ROSU se povukla sa Gazivoda, Vojska Srbije u stanju najviše borbene gotovosti: Hašim Tači "prošetao" pored hidrocentrale (FOTO) (VIDEO)

Zajedno sa Tačijem u poseti prelazu Brnjak su bili ministar finansija Bedri Hamza, direktor Kosovske obaveštajne agencije Špend Ahmeti i direktor Kosovske policije Rašit Ćalaj.

Zajedno sa Tačijem u poseti prelazu Brnjak su bili ministar finansija Bedri Hamza, direktor Kosovske obaveštajne agencije Špend Ahmeti i direktor Kosovske policije Rašit Ćalaj-Foto: Telegraf

Posle posete Brnjaku, oni su bili i na jezeru Gazivode. Tome je prethodio nelegalni upad jedinice ROSU na branu i Centar za ekologiju i razvoj sporta na obali ovog jezera.

Tači je izjavio kako je danas imao čast da prošeta po severu Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda i istakao da je to deo teritorije Republike Kosovo-Foto: Telegraf

Tači je izjavio kako je danas imao čast da prošeta po severu Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda i istakao da je to deo teritorije Republike Kosovo.

Tači je izjavio kako je danas imao čast da prošeta po severu Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda i istakao da je to deo teritorije Republike Kosovo-Foto: Telegraf

U obraćanju medijima na jezeru Gazivoda Tači je rekao da je prilikom posete imao posebne emocije obilazeći ovaj deo Kosova.

Sreo sam se sa nekim lokalnim Srbima sa kojima sam u prijateljskom i srdačnom razgovoru popio kafu. Ja služim svim građanima Kosova - rekao je Tači tom prilikom.

Video: Povlačenje pripadnika ROSU i odlazak Hašima Tačija sa severa Kosova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lols

    29. septembar 2018 | 16:26

    Milimetar je milimetar,u centralnu Srbiju ga nece vala,i'pored jezera Gazivode moze da prodje ali se nece okupat..Pa Taci je posle'rata rekao da hoce Dedinje da mu bude u Zvecan paa..eto godine prolaze a on ne zivi u Zvecan niti ce.

  • Gile

    29. septembar 2018 | 17:15

    Hajde junačino, pojavi se tu bez američke i britanske pratnje i dugih cevi, da te vidimo.

  • Dex

    29. septembar 2018 | 15:18

    Kakav Tači.... Ništa oni ne smeju sami.... To su potezi kauboja iz vašingtona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA