Dačić i Skat zadovoljni zbog sastanaka održanih u Njujorku: Imamo podstrek za jačanje saradnje Srbije i SAD

Ambasador Skat istakao je značaj ulaganja kontinuiranih napora u cilju unapređenja odnosa između regionalnih zemalja i promocije regionalne saradnje

  • 0

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i američki ambasador Kajl Skat razmenili su danas mišljenja o nedavno održanom 73. zasedanju Generalne skupštine UN i izrazili zadovoljstvo zbog uspešno realizovanih sastanaka zvaničnika Srbije i SAD tim povodom.

Nisam smeo majci na njen rođendan da javim za sestrin udes, presekao sam se! Dačić otkrio kako je saznao za saobraćajnu nesreću

Ambasador Skat istakao je značaj ulaganja kontinuiranih napora u cilju unapređenja odnosa između regionalnih zemalja i promocije regionalne saradnje, naročito u kontekstu nastavka procesa evro-integracija Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Ministar Dačić istakao je da obeležavanje 100-godišnjice od kada se srpska zastava vijorila na Beloj kući, u julu ove godine, kao i obeležavanje godišnjice operacije "Halijard", predstavljaju dodatne podstreke za jačanje saradnje dve zemlje i dodatno unapređuju pozitivnu dinamiku razvoja bilateralnih odnosa SAD-a i Srbije, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA