ŠTEDLJIVE DEMOKRATE: Na sednici Glavnog odbora ništa manje od "audija"! (FOTO)

Sa sednice Glavnog odbora članstvu je poslata poruka da se partija mora ograditi od uticaja krupnog kapitala, a "partijski oci" u Sava centar došli su besnim automobilima

  • 3

Iako je vođstvo Demokratske stranke na sednici Glavnog odobra najavilo reforme, koje uključuju i ograđivanje od krupnog kapitala, parking ispred Sava centra, gde je sednica održana, više je podsećao na sajam automobila. Naime, skoro svi članovi GO na ovu sednicu došli su automobilima iz nemačke auto-industrije.

Kako prenose reporteri Telegrafa, vozni park članova glavnog odbora prilično je impresivan. Svoje vlasnike sa sednice uglavnom su čekali "mercedesi", "BMW" i "audiji". Predsednik DS Boris Tadić na sednicu je došao "mercedesom" E klase, a u njegovoj blizini parkirani su bili i "audi A8L", kao i "audi A6".

Podsetimo, tokom svog uvodnog izlaganja na sednici GO, Boris Tadić poručio je članstvu da ta partija treba da se ogradi od uticaja krupnog kapitala, ali i tajkuna.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    10. septembar 2012 | 11:13

    Ljudi, mislim da se ne treba nervirati. Lepo se ode kod svakog od njih, po redu, i uzme im se sve to. Prodaju se ti automobili i kupi se po "fiat" za svakog ko nema auto. Prosto ko pasulj!

  • dis

    9. septembar 2012 | 13:40

    pa da opljackali ovaj narod moze im se sve bi ja to na goli otok

  • Деки СУ

    9. septembar 2012 | 22:34

    Секташи. Стока.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA