Čanak: Već su me osudili!

- Sudeći po izjavama nosilaca političke vlasti, presuda je već doneta - napisao je lider LSV-a na svom Fejsbuk profilu i dodao da je na taj način prekršena pretpostavka nevinosti

  • 1

Predsednik LSV Nenad Čanak ponovo je demantovao optužbe da je zajedno sa svojim obezbeđenjem pretukao Pavla Lešanovića iz Beograda u jednoj novosadskoj kafani.

Čanak je na svom Fejsbuk profilu napisao da se nada tome da će se na sudu dokazati istina, ali je upozorio na izjave nosilaca političke vlasti u Srbiji povodom ovog incidenta.

- Sudeći po izjavama nosilaca političke vlasti, presuda je već doneta - naveo je Čanak, i dodao da je na taj način prekršena pretpostavka nevinosti.

On je naveo da se dotični Beograđanin nedolično ponašao i zlostavljao dvadesetogodišnju kćerku njegovog (Čankovog) rođenog brata. Ali, da tuče nije bilo. Dodao je da je ona potom pozvala Čanka da zbog toga dođe po nju i odvede je kući, i naveo da je ćerka njegovog brata tražila zaštitu i od bivšeg vaterpolo reprezentativca Srbije Danila Ikodinovića, koji je vlasnik kafane "Tako je suđeno", u kojoj se sve dešavalo.

- Ikodinović je bio prisutan i skrenuo mu pažnju na neprimereno ponašanje, a što će takođe biti predmet sudskih postupaka - rekao je Čanak.

- Odveo sam rođaku kući, pozvao Danila Ikodinovića telefonom i rekao da treba da porazgovaramo. Na parkingu ispred lokala zatekao sam "oštećenog", pokušao da razgovaram sa njim, ali je on bio vidno alkoholisan, pa sam video da je svaki razgovor bespredmetan. Sve ostalo su netačne konstrukcije - naveo je Čanak.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA