Kuzmanović: Želim reformu DS-a

- Očekujem podršku članova stranke i delegata koji su u njoj zbog naše vizije bolje Srbije, a ne iz interesa - izjavio kandidat za predsednika Demokratske stranke

  • 0

Predsednik opštine Vračar i kandidat za novog predsednika Demokratske stranke Branimir Kuzmanović izjavio je da svojim kandidovanjem želi da izvrši reformu ove partije, kako bi i u budućnosti bila "motor promena u Srbiji".

- Tačno je da u Beogradu znaju za uspehe koje je moj tim postigao, ali sam obučavao veliki broj mladih ljudi u DS iz mnogih delova Srbije i Vojvodine, a ne samo iz Beograda. Slažem se da su druga dva kandidata u prednosti, jer su medijski više eksponirani. Ono što je različito jeste da predlažem potpunu reformu stranke, kako bi mogla da nastavi da bude motor pozitivnih promena u Srbiji što je bila nekada - rekao je on.

On je objasnio da očekuje podršku članova stranke i delegata koji su u njoj zbog naše vizije bolje Srbije, a ne iz interesa.

- Stranke u Srbiji pred izbore imaju samo nekoliko slatkorečivih izjava poput departizacije, a nakon izbora brinu samo o udelu u vlasti i nemate ni "d" od departizacije. Želim da DS postane prva stranka koja poput britanskih laburista ili nemačkog SDP program po određenim pitanjima donosi uz učešće članstva. Moramo jasno da navedemo šta, zbog čega i kako ćemo da uradimo - izjavio je on.

(I. M. / Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA