Vreme čitanja: oko 5 min.

"Nismo imali kontakt od mog odlaska" Milan Milošević o odnosu sa Dušicom: O njenom povratku na Pink rekao...

A. Š.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Pitali smo ga sa li su se sreli juče, kada je Jakovljevićeva posetila zgradu Pinka, a voditelj nam je rekao...

  • 2
Milan Milošević, Dušica Jakovljević Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Nikola Tomić

Voditelj Milan Milošević je prokomentarisao potencijalni povratak koleginice Dušice Jakovljević na televiziju Pink, posle nekoliko meseci odsustva.

Nakon otkaza na prethodnoj televiziji, Dušicu smo juče, 25. aprila, uslikali kako ulazi u zgradu Pinka na Dedinju, te par sati kasnije i kako izlazi iz iste, nakon sastanka koji je imala sa čelnicima ružičaste televizije.

Milan je ovom prilikom otkrio za Telegraf.rs njegovo mišljenje o pomenutom dolasku voditeljke, ali i da li je sreo na radnom mestu.

- Pročitao sam to na portalima, nisam upućen ništa konkretno i zvanično, ali ako je istina, vraća se tamo gde su najbolji. Nismo se sreli, ja slabo idem u zgradu televizije Pink, moj posao je u Šimanovcima, tako da tamo nemam nekih obaveza, a i da se sretnemo, najnormalnije bismo se pozdravili naravno, kolegijalno - rekao je voditelj, pa otkrio o njihovom odnosu:

- Mi nismo imali nikakav kontakt još od mog odlaska sa televizije Pink, nismo se ni sreli, ali nisam čuo nijednu ružnu reč da je rekla za mene, niti sam ja za nju. Poštujem njen rad, kao što mislim da ona poštuje moj, tako da tu nema nikakve zle krvi - otkrio nam je voditelj.

S obzirom da se spekuliše da će se Dušica ponovo naći u ulozi voditeljke, ali ovoga puta u nešto drugačijem formatu, tačnije, navodi se da će voditi emisiju "Premijera", Milan ne sumnja da će se dobro snaći, gde god da je postave.

- Željko i Milica su medijski magovi i ne sumnjam uopšte u njihove odluke. Bilo koju odluku da donesu i bilo gde da je stave, to je njihova odluka, ali ja sam siguran da će ona opravdati bilo koju poziciju na koju je stave i u bilo koji projekat. Šta god da vodi ona će se pokazati. Tolike godine je na sceni i dokazala je ko je i šta je, zato i kažem, najjačima je mesto kod najboljih. Meni oni ne poveravaju te poslovne tajne, što je normalno, ja radim svoj posao, ali oni ne greše nikada. Ukoliko su odlučili da se Dušica vrati ili je njena odluka, sad ne znam čija je, siguran sam da je to pun pogodak za program i za sve - istakao je Milan, pa nam je otkrio da on nema više nameru da odlazi sa televizije Pink.

- Ja sam se vratio tamo gde pripadam i jedva sam čekao! Mnogo mi je bolje nego prvi put kada sam bio. Opušteniji sam, sigurniji u sebe i shvatio sam u stvari da je to to i da sam to ja. Videćemo da li ću proširiti svoj posao na još jedan projekat, otom potom, čućete sve uskoro, imam nešto u pripremi - rekao nam je Milan.

Podsetimo, Jakovljevićeva je dobila otkaz na televiziji na koju je prešla po odlasku sa Pinka, a sada se spekuliše da se vraća ružičastom jatu.

Ona je juče, 25. aprila, oko 15 časova, ubrzanim hodom, "krijući se" ispod sunčanih naočara, "uletela" u zgradu Pinka na Dedinju, gde se zadržala oko 3 sata.

Naš paparaco uslikao je voditeljku i po izlasku iz zgrade i bila je vidno nasmejana i dobro raspoložena.

Navodno, Dušica trenutno pregovara da vodi drugačiji format emisije od onog u kom smo navikli da je gledamo.

Do skoro je bila glavna voditeljka rijaliti programa "Zadruga" i "Elita", a sada želi da bude deo programa koji je vezan za džet-set, ali nije usko povezan sa rijalitijem.

Navodno, reč je o emisiji "Premijera", koja je veoma gledana na Pink televiziji.

- Dušica je danas bila na Pinku, posle više od tri sata napustila je kabinet čelnika Pinka. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi ''Elitu'' već će postati voditeljka "Premijere". U narednim danima bi trebalo da saopšte šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, pa navodno odbija da radi "Zadrugu", tako da joj popodnevni termin uživo programa sada više odgovaraju - izjavio je dobro obavešten izvor sa televizije Pink za Pulsonline.

Dušica Jakovljević nije potvrdila ove navode.

Inače, kada smo je pitali šta se dešavalo "iza zatvorenih vrata" u Pinkovim kancelarijama i otkud da je ponovo vidimo u zgradi ružičaste televizije, Dušica je želela da ostane misteriozna, pa je kroz osmeh samo poručila: "Ništa, ništa".

Onaje u izjavi oko otkaza u prethodnoj televiziji za Telegraf istakla da nije važno da li je neko dao ili dobio, te da je ovde suština da je došlo do - nerazumevanja.

- Što se mene tiče, došlo je do nerazumevanja i jedino što mogu da kažem je da nikada više ništa što budem potpisivala, pa makar i priznanica, neću potpisivati na "švrljni" ili usmene dogovore. Razišli smo se, to je nomalna stvar. Imali smo dogovore mimo ugovora koji su bile između nas, ali se nismo razumeli, došlo je do prekida saradnje i to je okej. Što se mene tiče, dobijala sam pohvale na račun emisije i sve vreme se znalo da moja emisija služi tome da privuče publiku koja je zaboravila na fine razgovore ili se odvikla od njih - kaže Dušica.

- Nije bilo svađe, nije bilo teških reči, šta više pre nego što smo se razišli, uzela sam neki period da pomognem ćerki, posvetila sam se kući i deci. Tada smo razgovarali, pravili planove, šta se u međuvremenu dogodilo, verovatno je dobro, ali s druge strane ja nemam nikakav osećaj. Samo mislim da je trebalo da sačuvamo detalje, jer nije bilo, napominjem, svađa - objasnila je Jakovljevićeva.

- Nema potrebe iznositi nikakve razloge, ni ko je dao ni ko je dobio otkaz, razišli smo se i to je to. Ne želim da se to toliko provlači po novinama, došla sam iz jedne velike kuće u kojoj sam radila toliko godina, ali dobro, sada je to i dobro, jer sam ja možda stvarno za neku veliku scenu i neki večernji, glamurozniji program. Kako kaže Mika Antić "Divno je nemati plan", tako da pokrećemo Anđelin biznis, te haljine na kojima radi, imamo dosta posla, odmorila sam se, ali toliko imam planova, da ne stižem da razmišljam o tome- zaključila je.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Milošević stigao na Pink: Otkrio da su ga Mitrovići zvali, a evo šta kaže o odlasku Dušice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oljaa

    26. april 2024 | 12:33

    Ovo je, kao kad se Lesi vraća kući😂. Jedno, drugom će dati punu podršku🤦‍♀️😂

  • Лепо..

    26. april 2024 | 13:23

    ..је кад се другарице поштују...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA