Đilas u Kragujevcu objavljuje kandidaturu za predsednika DS-a

Potpredsednik DS-a će, kako je najavljeno, danas u hotelu “Šumarice” predstaviti svoje kandidate za potpredsednike stranke. Na skup dolaze svi predsednici opštinskih odbora DS u Srbiji

  • 0

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Đilas objaviće u Kragujevcu svoju kandidaturu za predsednika stranke i praktično započeti kampanju za unutarstranačke izbore 10. novembra, rekao je predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović.

- Dragan Đilas objaviće svoju kandidaturu za predsednika stranke i saopštiti kandidate za druge stranačke funkcije na koje on računa i, praktično, započeti kampanju za unutarstranačke izbore 10. novembra - rekao je Tanjugu predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović.

U Kragujevcu se danas održava sednica Gradskog odbora DS, na koju su, prema Obradovićevim rečima, pozvani predsednici svih gradskih i opštinskih odbora DS u Srbiji.

Posle skupa, koji počinje u 14 sati, očekuje se obraćanje Đilasa novinarima.

Podsetimo, Đilas je trenutno zamenik predsednika stranke i još uvek nije zvanično podneo kandidaturu za predsednika demokrata.

Stranački odbori od sledeće kandiduju svoje kandidate za predsednika, a kako se saznaje, Đilas će danas u hotelu “Šumarice” predstaviti i svoje kandidate za potpredsednike stranke.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA