Korać: Parada će proći, ostaju nam beda i nezaposlenost

Potpredsednik Skupštine ocenio je da nova vlast pokušava da "zatre seme" DS-u, ali i da ta stranka samu sebe razara. Prozvao je i bivše ministre, koji su sada poslanici, da se retko kad, a neki i nikad, ne pojavljuju u parlamentu

  • 0

U ovom trenutku Srbija deluje jadno. Parada će proći kako god, za deset dana niko o tome neće govoriti. Ostaju nam beda i nezaposlenost, kazao je potpredsednik Skupštine Srbije Žarko Korać.

On je, na TV "B92" ocenio da u Srbiji imamo "paralizu ideja" kako da izađemo iz krize, te da je "jasno šta se dešava u vladi u prvih 100 dana".

- Šalju poruku da je DS razbojnička stranka, žele da satru seme da ono više ne raste - kaže Korać, i dodaje da DS razara i samu sebe, navodeći da bivši ministri ne dolaze u skupštinu:

- Većina ministara se samo pojavi, a neki nikada. Što su onda poslanici?

Komentarišući Paradu ponosa, Korać je ocenio da u Srbiji ne postoji hrabrost da se podrži manjina. On kaže da jeste većina u Srbiji protiv održavanja Prajda, ali da tolerancija nije kada podržimo nešto sa čim se slažemo, nego naprotiv.

Korać dodaje da će o tome da li će Parade biti odlučiti Vučić i Dačić.

- Da li neko može da preti batinama, zločine da najavljuje bez ikakve sanacije? Kod nas niko ne reaguje. Sramota da javne ličnosti ništa ne rade - kaže Korać.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA