OVO JE ČOVEK KOJI PRISLUŠKUJE VUČIĆA: Milović se ne seća ko mu traži da prati potpredsednika Vlade?!

Načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović Roćko izjavio je pred vrhom srpske policije da je moguće da je potpisao nalog da se Vučićev broj prisluškuje, ali da se ne seća ko je to od njega tražio, jer je taj zahtev nestao?!

  • 21

Načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović Roćko izjavio je pred vrhom srpske policije da je moguće da je potpisao nalog da se broj Aleksandra Vučića prisluškuje, ali da se ne seća ko je to od njega tražio, jer je taj zahtev nestao?!

Izvor lista "Alo" blizak MUP Srbije kazao je da se Milović uredno pojavio na poslu dan nakon što je prvi potpredsednik Vlade otkrio da mu policija prisluškuje telefon.

- Milović je rekao da dnevno dobije mnogo papira na potpis, da je vrlo moguće da je naredio da se Vučić prisluškuje tako što je potpisao nalog, ali da ne može da ga pronađe, kao da je u zemlju propao! Tvrdio je da je odmah tražio od zaposlenih u UKP da dostave sve naloge koje im je poslao, ali da se takav zahtev nije pojavio - objašnjava sagovornik ovog lista.

Premijer Ivica Dačić, nakon što je afera otkrivena, čuo se s Vučićem i naložio hitnu istragu.

- Prvo što mora da se utvrdi jeste gde je taj nalog, iz kojeg se može saznati ko je tražio prisluškivanje. S druge strane, prosto je neverovatno da ga nigde nema, pa su zbog toga počele spekulacije da je to možda Milović usmeno naredio - rekao je izvor lista.

Policija nakon svega ispituje nekoliko verzija zašto je Vučić prisluškivan.

- Prema jednoj, Miloviću je smestio neko od najbližih saradnika. Po drugoj, on je to sam uradio kako bi sutra tim informacijama mogao da trguje. Po trećoj, sve je to urađeno po nalogu nekog od tajkuna i Vučićevih političkih protivnika - naveo je izvor iz MUP.

(I. M. / Izvor i foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OkRaM

    3. novembar 2012 | 16:54

    Hahaha sada trebas jedno 5 do 10 godina dobro da odlezis i taman ces imati vremena da se setis ko ti je nalozio da to potpises haha

  • kings

    3. novembar 2012 | 16:17

    kakva fora ma daj bre covece ne moze da nadje papir ima mnogo kojih potpisuje pa eto zagubio se pa ja sa tom forom nisam mogao ni u osnovnoj skoli da prodjem ahahahaha!!!

  • Smederevac

    3. novembar 2012 | 16:57

    Jao ja sam dao nalog, greskom. Hteo sam da se prisluskuje Miskovic a greskom napisao Vucic. Sad cu da promenim nalog :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA