PREBEGAO IZ DSS, POMAŽE ĐILASA? Mandić nezavisni odbornik

Goran Mandić podneo ostavku na sve stranačke funkcije u Koštuničinoj stranci i od sada će u beogradskoj skupštini nastupati kao nezavisni odbornik

  • 2

Odbornik Demokratske stranke Srbije u skupštini Grada Beograda Goran Mandić podneo je ostavku na sve stranačke funkcije i od sada će u beogradskoj skupštini nastupati kao nezavisni odbornik, rekao je portparol DSS Petar Petković.

Reagujući na pisanja pojedinih medija da bi deo poslanika DSS trebalo da napravi novi poslanički klub u Skupštini Beograda, kako bi ukoliko bude potrebno pritekli u pomoć postojećoj većini i gradonačelniku Draganu Ðilasu, Petković je rekao da je Mandić obavestio stranku da više nije njen član, zbog čega DSS više ne računa na njega.

Nova odbornička grupa u Skupštini Beograda zvaće se Građanska aleternativa, a moguće je da će joj pristupiti još neki odbornici iz drugih stranaka.

U gradskom parlamentu DS ima 50 odbornika, 37 odbornika je s liste "Pokrenimo Srbiju", 13 odbornika iz koalicije SPS-PUPS-JS, a DSS je do sada imala 10 odbornika.

(I. M. / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ана

    6. novembar 2012 | 15:29

    Коштало је, али се Ђиласу исплати.

  • najprovokator

    6. novembar 2012 | 00:10

    ove otpadnike srpskog naroda treba proterati u Ameriku.tamo he sav šljam Evrope odavno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA