U ZEMLJU PROPALI: Demokrate zanemele o ostavkama!

Posle Snežane Malović, Olivera Dulića i Mirka Cvetkovića, DS očekuje ostavke i Dragana Šutanovca, Božidara Đelića, Milana Markovića i Dušana Petrovića, ali se oni za sada ne izjašnjavaju po ovom pitanju

  • 2

Dragan Šutanovac bio je bez komentara, dok Božidar Đelić, Dragan Petrović i Milan Marković nisu želeli da odgovore na pozive, niti na pitanje Telegrafa da li će u narednom periodu i oni poslušati predsednika stranke Dragana Đilasa i dati ostavke na mesto poslanika u Skupštini Srbije.

Ostavke demokrata koje "pljušte" u Skupštini Srbije potpuno očigledno su rezultat govora lidera DS koji je pozvao sve bivše ministre i članove stranke da podnesu ostavke na mesto poslanika.

Jučerašnja ostavka na mesto poslanika Mirka Cvetkovića treća je u nizu, nakon što su to pre njega učinile njegove kolege iz stranke Oliver Dulić i Snežana Malović.

U skupštinskim klupama ostali su još Dragan Šutanovac, Božidar Đelić, Milan Marković i Dušan Petrović.

- Nemam komentar - kratko rekao nam je Šutanovac.

To je bilo sve od odgovora koje smo uspeli da dobijemo od preostalih demokratskih poslanika na pitanje da li planiraju da poslušaju predsednika stranke i podnesu ostavke.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andja

    7. decembar 2012 | 16:43

    Šta ima da se izjašnjavaju ili ne? Ko je dobro radio, ostaje, ko nije - 'ajmo. Svašta...

  • Petko

    8. decembar 2012 | 07:53

    Tek sad narod vidi ko su demokrate ustvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA