TADIĆ: Vučićeve prozivke su besmislene!

- Bilo bi neodgovorno da u tako zamišljenoj debati dalje učestvujem, kao i da odgovaram na politikantski sročena pitanja za koja nikada nisam imao nadležnost kao predsednik Republike - kaže počasni predsednik DS

  • 1

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić, povodom pitanja koje mu je juče javno postavio prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u vezi sa Šarićevim narko-klanom, smatra da je svrha njegovog obraćanja javnosti pre Vučićeve vanredne konferencije za novinare potpuno ispunjena.

Kako kaže, sada je više nego očigledno da aktuelna vlast svoje unutrašnje sukobe želi da izveze van Vlade, u medijski ring, zloupotrebljavajući pritom pitanja od vrhunskog značaja za nacionalnu bezbednost.

- U toj situaciji bilo bi neodgovorno da u tako zamišljenoj debati dalje učestvujem, kao i da odgovaram na besmislena, politikantski sročena pitanja za koja nikada nisam imao nadležnost kao predsednik Republike, već za koja nadležnost imaju isključivo bezbednosne službe kojima rukovodi gospodin Vučić - kaže Tadić.

On dodaje da nacionalna bezbednost i borba protiv kriminala moraju uvek da budu važnije od politikantstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA