Dinkić smenjuje Homana zbog službenih vozila!

URS ima nultu toleranciju na bahatost i ne stoji, niti će ikada stajati iza bahatog ponašanja bilo kog funkcionera ili direktora, kažu u ovoj stranci

  • 6

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pokrenuo je inicijativu za razrešenje direktora Javnog preduzeća "Emisiona tehnika i veze" Vladimira Homana, saopšteno je danas iz URS-a.

"Na osnovu navoda medija o načinu poslovanja JP 'Emisiona tehnika i veze' i direktora tog preduzeća Vladimira Homana lider Ujedinjenih regiona Srbije, Mlađan Dinkić pokrenuo je inicijativu za razrešenje direktora JP ''Emisiona tehnika i veze'', navodi se u saopštenju.

URS, kako se dodaje u saopštenju, ima nultu toleranciju na bahatost i ne stoji, niti će ikada stajati iza bahatog ponašanja bilo kog funkcionera ili direktora.

Iz Regiona navode i da niko ne sme da se zaklanja iza partijske knjižice niti da koristi javne funkcije za sticanje ličnih privilegija.

URS je pozvao građane da ukažu na bilo kakav slučaj korumpiranog i bahatog ponašanja bilo kog funkcionera Regiona na bilo kom nivou.

"Ukoliko se ovi navodi pokažu istinitim, takvim ljudima neće biti mesta u Ujedinjenim regionima Srbije niti na bilo kakvim funkcijama", zaključuje se u saopštenju.

Kako je objavljeno, Vladimir Homan koristi dva službena automobila, od kojih je jedan i u radno vreme parkiran ispred njegove kuće. Naime, radi se o automobilu "mazda 6" i džipu "mazda CX7".

AFERE VLADIMIRA HOMANA:

* Devet "mazdi" kupljeno na nameštenom tenderu

* Za softver "akord" koji ne funkcioniše dato je 20.000 evra

* Službenu "mazdu 2" ustupio pomoćnici Tanji Krasojević

* Firmi OBI, mesec dana pre dobijanja računa za građevinske radove, plaćen deo od 60.000 evra

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prevareni

    5. mart 2013 | 18:03

    A gde je onih 1000€?

  • Svetac

    5. mart 2013 | 15:44

    Odlicno hocu ja to mesto da dokazem diplomu za koii mo....sam studiro

  • Паја

    6. mart 2013 | 09:45

    Колика је штета од овога за државу ? Једини трошак је за гориво аута са којим се возио а други је и онако паркиран и припада фирми није га откупио. Човек је жртвено јагње да нам се скрене пажња са крупнијих ствари у овој држави. Шта је са оним предузећима која су продавана буд зашто ? Кога ће Динкић да смени себе .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA