GRADONAČELNIK ŠAPCA: Đilas "ruši" grad zbog Dušana Petrovića

- Nismo po ukusu Dragana Đilasa, tako da je posle isključenja Dušana Petrovića iz DS, svu svoju mržnju usmerio ka nama - tvrdi prvi čovek Šapca Miloš Milošević

  • 4

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević optužio je predsednika DS Dragana Đilasa da zbog mržnje prema Dušanu Petroviću pokušava da sruši vlast u Šapcu.

- Mi nismo po ukusu Dragana Đilasa, tako da je posle isključenja potpredsednika DS Dušana Petrovića svu svoju mržnju usmerio ka nama - rekao je Milošević, koji je nedavno sa većinom članova šabačkog odbora DS istupio iz te stranke i priklonio se Petrovićevoj stranci u osnivanju Zajedno za Srbiju.

Milošević je naveo da je Đilas kao stranačkog poverenika za Šabac u taj grad poslao Borislava Stefanovića, koji danima pokušava da se osveti i smeni vlast u Šapcu.

- Bio je i sinoć, a danas kao rezultat toga imamo da su se smeni lokalne vlasti, pored opozicionih Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Ujedinjenih regiona Srbije i Demokratske stranke Srbije, pridružili i dosadašnji koalicioni partneri Demokratske stranke, Liberalno demokratska partija, Srpski pokret obnove i deo odbornika DS - rekao je Milošević.

Zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić rekao je da ga je Stefanović kontaktirao i dao mu "nepolitičku ponudu" da podrži smenjivanje gradonačelnika Šapca.

Potpise za smenjivanje gradonačelnika Šapca danas je predalo 40 odbornika, među kojima 13 iz SNS, osam iz SPS, šest iz URS, tri iz DSS i šest iz Preokreta, kao i jedan nezavisni odbornik.

Vlast u Šapcu čine DS, SPO, LDP, Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića i Pokret zapadna Srbija, koji je nastao podelom URS.

(Telegraf.rs / Izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    7. mart 2013 | 23:14

    "Ruši grad zbog Petrovića" E Petroviću, ti postade medijska ličnost od kako nisi u DS-u. Kako te bre čoveče nije sramota? Ako ne znaš šta bi izjavljivao, a da se tiče nekog tvog programa za koji tvrdiš da ga imaš i da ju jedini pravi, mani se više i Đilasa i DS-a. Ovako glupim izjavama ne napadaš ti samo Đilasa. Napadaš sve prave demokrate.

  • Bogdanka Marković

    7. mart 2013 | 22:41

    Ahahah, davno se nisam ovako nasmejala :). E mora biti da ste baš jako "omiljeni" u tom svom Šapcu, Petroviću...:)

  • Milan

    7. mart 2013 | 22:03

    Prejake su ovo reci tipa rusi gradi i te fore. Ajde sada Petrovic da pokaze tu snagu o kojoj danima svi mediji pricaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA