SELAKOVIĆ: U Zagrebu pijem vodu koju mi nude!

- Pozivam vas da u Srbiji popijete "Knjaza" ili "Karađorđa", a ja ću ovde vrlo rado popiti "Janu" ili "Jamnicu" - rekao je ministar pravde posle razgovora s hrvatskim kolegom Orsatom Miljenićem

  • 3

Ministar pravde Nikola Selaković, koji je ranije jednoj studentkinji bacio flaširanu vodu hrvatskog proizvođača, kaže da je u Zagrebu pio vodu koju mu je ponudio domaćin.

- Pozivam vas da u Srbiji popijete "Knjaza" ili "Karađorđa", a ja ću ovde vrlo rado popiti "Janu" ili "Jamnicu" - rekao je Selaković na konferenciji za novinare posle razgovora s hrvatskim kolegom Orsatom Miljenićem.

Podsetimo, Telegraf je pisao o tome da je Selaković svojevremeno na jednom predavanju na beogradskom Pravnom fakultetu, uzeo od jedne studentkinje flašicu vode hrvatskog proizvođača i bacio je u kantu za đubre, rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća voda.

On je tada kazao da se to dogodilo dok je bio asistent na Pravnom fakultetu i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    12. mart 2013 | 15:45

    Selakovicu cuti breeeee......

  • Опрез са Хрватима

    13. mart 2013 | 02:27

    Наш млади Министар Г-дин Селаковић ми улева поверење иако његову СНС сматрам штетну старнку по Србију. Срби у Хрватској су пили минералну воду која је извирала из земље где су рођени али им на крају није изашло на добро. Опрез са Хрватима...

  • filipj

    12. mart 2013 | 20:42

    Slepac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA