VUČEVIĆ: Zarobljena sredstva iz Razvojne banke Vojvodine konačno u budžetu NS

Gradonačelnik Novog Sada ponovo je pozvao pokrajinskog premijera Bojana Pajtića na TV duel poručujući mu da će, ako odbije, to biti priznanje da se plaši

  • 0

Poštanska štedionica, koja je preuzela Razvojnu banku Vojvodine, izvršila je danas povraćaj sredstava u budžet Grada Novog Sada. Ovim postupkom, navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika Novog Sada, Grad je konačno u mogućnosti da raspolaže sa 1,5 milijardi dinara koje su mesecima bile zarobljene u Razvojnoj banci Vojvodine.

- Nakon sastanka sa samim vrhom Poštanske štedionice, značajna sredstva koja su bila deponovana u Razvojnoj banci Vojvodine najzad su vraćena na raspolaganje Gradu, u veoma kratkom roku nakon što je Poštanska štedionica preuzela Razvojnu banku Vojvodine - stoji u saopštenju kabineta Miloša Vučevića.

Vučević je i danas juputio pismo Bojanu Pajtiću u kome ga poziva na TV duel.

- Ako odbijete poziv, priznaćete da se plašite, jer ste svesni i dobro znate šta ste sve radili po Vojvodini u proteklih 13 godina i kako ste sa svojim saučesnicima uništavali i rastakali imovinu koja pripada građanima Vojvodine - ističe u otvotrnom pismu gradonačenik Novog Sada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA