OBRUKAO NAS: Prvi čovek Vranja ukrao konjak na prijemu u Rusiji!

- To je nedopustivo! Delegacija je došla da dovede privrednike u Srbiju, a ne da nas sramoti po Rusiji - izjavio je Dragan Marković Palma, koji je na čelu naše delegacije u Rusiji

  • 18

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa svečanog prijema u pozorištu, koji su domaćini upriličili u čast srpske delegacije, ukrao je flašu ruskog konjaka i pokušao da je odnese u hotel!

Bruka je pukla zbog gradonačelnikove nespretnosti, jer mu je prilikom silaska sa stepeništa flaša iskliznula iz sakoa i razbila se u paramparčad!

Dok su ostali članovi srpske delegacije šokirano gledali u svoja odela uflekana od konjaka i pokušavali da izbegnu parčiće stakla, Antić je nonšalantno išetao iz teatra, kao da se ništa nije dogodilo.

Dragan Marković Palma, koji je bio na čelu naše delegacije, ocenio je da je ovo veliki skandal za našu zemlju!

- To je nedopustivo! Delegacija je došla da dovede privrednike u Srbiju, a ne da nas sramoti po Rusiji - izjavio je Marković.

Ovaj incident potvrdio je još jedan od članova delegacije koja je u Moskvi.

- Svi smo videli šta je uradio i ostali smo bez teksta, jer nas je bilo sramota što je predsednik jedne opštine ukrao flašu koja u prodavnici košta samo 1.200 rubalja, odnosno 30 evra - kaže jedan član delegacije.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan trebinje

    25. april 2013 | 23:37

    Hahaha e odavno se ovako ne nasmijah...

  • dejan

    25. april 2013 | 23:53

    Srbija do tokija. Vidis kako je lik oteko od rubinovog vinjaka pa nije mogao da odoli lad mu je konjal nadrazio nozdrve. Bruka.

  • Sultan

    26. april 2013 | 00:00

    Nije strasno Rusi znaju da su srbi lopuze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA