Jeremić i Bono Voks (U2): Tri prsta za Srbiju!

Predsednik Generalne skupštine UN objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju sa liderom pop grupe "U2" na kojoj njih dvojica poziraju zagrljeni sa ispružena tri prsta

  • 4

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju sa liderom pop grupe "U2" Bonom Voksom na kojoj njih dvojica poziraju zagrljeni sa ispružena tri prsta u znak pozdrava.

Jeremić i Voks su se uslikali najverovatnije u jenom od klubova Njujorka, iako predsedavajući GS UN nije napisao gde je ova fotografija nastala.

Irski muzičar poznat je po svom političkom angažmanu kako na sceni, tako i izvan nje, kao i po humanitarnom radu, što ga je dovelo u najužu konkurenciju za dodelu Nobelove nagrade za mir, sa tri nominacije.

 

Jeremić je veoma aktivan na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije sa svetski poznatim ličnostima iz različitih oblasti, od politike do sporta.

Bono Voks je svojevremeno skrenuo pažnju na rat u Sarajevu i teškoće kroz koje prolaze njegovi stanovnici, kada se sa bine na koncertu u Bolonji direktnim video-linkom uključio u razgovor sa građanima.

Američki magazin "Tajm" svrstao ga je 2004. godine među 100 najuticajnijih ličnosti na svetu.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lily

    26. april 2013 | 14:20

    Taj isti Bono je rekao da su Srbi zlocinci, i da treba da damo Kosovo šiptarima!

  • Strucnjakowsky

    26. april 2013 | 12:57

    Vuce srbine.Vuka za predsednika.

  • Goran

    26. april 2013 | 16:52

    Bono je kao covek jedan najobicniji supak! Omiljeni pevac iluminatima, zajonistima i ostalim neprijateljima covencanstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA