DOGOVOR NIJE POSTIGNUT! Novi sastanak Dačić - Tači 21. maja u Briselu?

Posle druge serije sastanka radnih grupa Beograda i Prištine, na kojima nije postignut dogovor najavljena je mogućnost novog sastanka premijera Srbije i Kosova u Briselu

  • 1

Ni posle druge serije sastanaka radnih grupa Beograda i Prištine nije postignut dogovor o planu primene briselskog sporazuma, a mogući su i novi sastanci premijera Ivice Dačića i Hašima Tačija 21. maja u Briselu.

Timovi Beograda i Prištine ni posle nove serije razgovora nisu uspeli da se dogovore o planu primene briselskog sporazuma, a najavljeno je da bi premijeri Ivica Dačić i Hašim Tači ponovo mogli da se sastanu 21. maja u Briselu.

Direktor za Zapadni Balkan u Evropskoj službi za spoljne poslove Fernando Đentilini odvojeno je razgovarao sa delegacijama Beograda i Prištine.

Za sada nema detalja o toku današnjih pregovora, a novinarima se obratio zamenik kosovskog premijera Hajredin Kuči koji je rekao da dogovor nije postignut i najavio novi sastanak dvojice premijera.

Šef prištinske delegacije nije iznosio druge detalje. Očekuje se da se novinarima obrati šef beogradskog tima, savetnik predsednika Srbije Marko Đurić.

(D. Z. / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    9. maj 2013 | 06:36

    не састали се никада осим у паклу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA