Đukić Dejanović: SPS će dati punu podršku rekonstrukciji

- Biće analiziran rad svih ministara i za one za koje se ustanovi da na drugim mestima mogu dati više i da treba da ustupe svoje mesto, u SPS-u neće biti nikakvih problema - kaže ministarka zdravlja

  • 3

Ministarka zdravlja i potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Ðukić Dejanović izjavila je da će na današnjoj sednici predsedništvo stranke dati punu podršku rekonstrukciji Vlade.

On je rekla da očekuje da će rasprava na sednici predsedništva koja je zakazana u dva sata ići u smislu pune podrške rekonstrukciji i najvećem mogućem dopriniosu SPS-a rekonstrukciji.

- Očekujem analizu rada nas ministara i procenu članova na koji način to treba učiniti. Takođe, očekujem da se kaže koji su to ciljevi posle godinu dana ove vlade koji sada treba da postanu prioritetni i ko najbolje u njima može da učestvuje - naglasila je Ðukić Dejanović.

Na pitanje novinara da li to znači da će iz redova SPS-a biti zamenjeno više od jednog ministra, Dejanović je odgovorila da o broju ministara koji treba da budu zamenjeni nikada nije razgovarala sa predsednikom partije.

- Za one za koje se bude ustanovilo da na drugim mestima mogu dati više, a da treba da ustupe svoje mesto iz bilo kojih razloga, u SPS-u neće biti nikakvih problema - naglasila je potpredsednica SPS-a.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA