SNS sutra odlučuje o Dačićevom predlogu

- Za nas je bilo prihvatljivo da nastavimo da radimo i u ovom formatu naravno sa redefinisanjem ciljeva, a sutra ćemo doneti konačnu odluku o predlogu Ivice Dačića - rekao je funkcioner naprednjaka Zoran Babić

  • 1

Srpska napredna stranka (SNS) će sutra na najvišim organima stranke doneti odluku o predlogu premijera Srbije Ivice Dačića da vlada nastavi da radi bez Ujedinjenih regiona Srbije (URS), izjavio je funkcioner naprednjaka Zoran Babić.

Babić je za agenciju Beta rekao da ne želi da prejudicira odluku svoje stranke i da će ona biti saopštena sutra posle zasedanja najviših stranačkih organa.

- Za nas je bilo prihvatljivo da nastavimo da radimo i u ovom formatu naravno sa redefinisanjem ciljeva, a sutra ćemo doneti konačnu odluku o predlogu Ivice Dačića - rekao je Babić.

Premijer i lider Socijalisticcke partije Srbije Ivica Dačić predložio je danas da iz vlade izađu ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i URS i pozvao SNS da nastave da rade zajedno u vladi.

- Ako Srpska napredna stranka to ne prihvati jedino rešenje je da idemo na izbore ili da se formira neka nova koalicija bez Socijalisticcke partije Srbije. Na primer, Srpske napredne stranke, Demokratske stranke ili bilo koga - rekao je Dačić na konferenciji za novinare u zgradi Vlade Srbije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA