SAZNAJEMO: Dijana Vukomanović je nova ministarka prosvete!

- Prosveta i nauka je izuzetno zahtevan i težak resor u Vladi Srbije i svako ko bude seo u tu ministarsku fotelju neće imati nimalo lak posao - kaže potpredsednica SPS-a

  • 14

Srbija je na dobrom putu da, posle ostavke Žarka Obradovića, dobije novog ministra prosvete, a to će, kako Telegraf saznaje, biti potpredsednica Socijalističke partije Srbije Dijana Vukomanović.

Ova funkcionerka koja se dosta visoko kotira u samoj stranci, naslediće Obradovića u fotelji ministra prosvete, odluka je rukovodstva socijalista.

- Dijana Vukomanović je dugo u stranci, mnogo je uradila za SPS i rukovodstvo stranke smatra da je ona najbolji kadar za upražnjeno mesto ministra prosvete. Ovih dana biće održana sednica Predsedništva stranke na kojoj će zvanično biti saopštena imena novih ministara s kvote koalicije SPS-PUPS-JS - kaže naš izvor.

Dijana Vukomanović kaže za Telegraf da selekcija kadrova u SPS-a tek predstoji, kao i da će sledeće nedelje sve biti poznato kada su imena novih ministara socijalista u pitanju.

- Prosveta i nauka je izuzetno zahtevan i težak resor u Vladi i svako ko bude seo u tu fotelju neće imati nimalo lak posao - kaže potpredsednica SPS-a.

Ona, ipak, dodaje da se uspeh u rukovođenju prosvetom novi ministar može postići samo kroz saradnju sa sindikatima i medijima.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ace

    15. avgust 2013 | 15:27

    Dajte nam strucnjake a ne partijske aparatcike...Jadna prosveta...

  • Zarko

    15. avgust 2013 | 15:38

    Slika govori vise od reci, pogotova poslednja, gordost, nadmenost, bahatost je vidljiva u ocima i na licima ovih ljudi, pogotovo buduce ministarke. Ova "elita" Srbije je jako zla, plodove njihovog rada samo slepci ne vide, na zalost sve je vise istih, problemi ostaju i bice sve veci, do opstenarodnog protesta, koji ce po svemu sudeci biti kao vazduh neophodan (ili oni ili mi).

  • Bane

    15. avgust 2013 | 15:18

    Sjahao Kurta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA