DAČIĆ: Vanredni izbori nisu na redu

Premijer Srbije istakao je da je pitanje formiranja privremenog organa koji će upravljati Beogradom stvar političkih i partijskih dogovora i da će ono biti rešeno narednih dana. On je naglasio da nema razloga da SNS i SPS u ovom trenutku raskidaju koaliciju

  • 2

Premijer Srbije Ivica Dačić je gostujući u emisiji "stav Srbije" najavio da će narednih dana biti rešeno pitanje formiranja privremenog organa koji će upravljati Beogradom.

- Formiranje tog organa je stvar političkih i partijskih dogovora - ko želi da učestvuje u veću, a ko ne želi, ima različitih izjava, a nije obaveza da svi učestvuju, ali mislim da će to pitanje biti rešeno ovih dana - naveo je Dačić.

Dačić je na pitanje kako gleda na razgovore lidera SNS-a Aleksandra Vučića i lidera LDP-a Čedomira Jovanovića i spekulacije da će LDP biti deo privremenog veća rekao da se "ne opterećuje jer je reč o normalnoj utakmici", i naglasio da nema razloga da SNS i SPS u ovom trenutku raskidaju koaliciju jer su odnosi "korektni".

Govoreći o mogućnosti da budu raspisani vanredni izbori, premijer je rekao da to nije na dnevnom redu, a da sa Vučićem svakodnevno razgovara o rešavanju problema poput Kosova i EU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    11. novembar 2013 | 13:47

    Koliko ja vidim vi se bas plasite vanrednih izbora!Molite boga da ga ne bude u skorije vreme,jer ste pukli kao zvecka!

  • Boban

    12. novembar 2013 | 08:58

    Nije mi jasno a koga da biramo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA