Nikolić: Cvijan je diletant, njegova kandidatura je političko samoubistvo

- Cvijan je na sednici Predsedništva na kojoj se govorilo o njegovoj odgovornosti bio manji od makova zrna, izvinjavao se i shvatio da je pogrešio - kaže predsednik Izvršnog odbora SNS-a

  • 5

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Radomir Nikolić najavio je da će do kraja nedelje biti objavljena imena direktora i lokalnih funkcionera koji će biti smenjeni, a da će pre objavljivanja konačnog spiska sa njima biti obavljen razgovor.

- To su naši članovi, naši ljudi, koliko god da su se dobro ili loše pokazali treba da zadržimo taj korektan odnos. Stranka i dalje računa na njih, jednostavno samo se pomeraju sa funkcija koje su obavljali, jer može bolje - rekao je Nikolić za RTS.

Prema njegovim rečima, neodgovoran odnos prema stranci, ali i prilagođavanje sistemu bez napora da se nešto promeni doprinelo je tome da se pojedini funkcioneri nađu na spisku.

Govoreći o stranačkim izborima koji očekuju SNS u januaru, Nikolić je rekao da je iznenađen najavljenom kandidaturom Vladimira Cvijana, jer on, kako kaže, ne može da bude dostojan protivnik Aleksandru Vučiću. Njegovu kandidaturu vidi kao potez kojim je izvršio političko samoubistvo.

- Cvijan je na sednici Predsedništva, na kojoj se govorilo o njegovoj odgovornosti, bio manji od makova zrna, izvinjavao se i shvatio da je pogrešio, tako da nisam mislio da će da uđe u ovakvu vrstu političke borbe unutar stranke - rekao je Nikolić.

Nikolić kaže i da je Cvijanova "kandidatura potez političkog diletanta, jer u ovom trenutku Aleksandra Vučića sigurno niko ne može da pobedi, to je predsednik kakvog svaka stranka poželeti može, on je čovek sa jasnim rezultatima, na koga je članstvo ponosno".

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezultat

    11. decembar 2013 | 10:04

    Svi pričate o rezultatima.Pa gde su breeeeeeee.Recite samo jedan konkretno.Jel to meni i nama nešto bolje nego pod žutima a mi smo toliko glupi da to ne vidimo i osećamo.Ovako ljigavih političara i glupog naroda u svemiru nema.

  • nikolica

    11. decembar 2013 | 09:23

    Sto si opterecen time dali ce neko da ti stavi minus? Evo dao sam ti plus,da ne brines.

  • 007

    11. decembar 2013 | 09:03

    Ajmo slihtadzije.Pih gadi mi se od takvih muskaraca uvlakaca, to sve govori o karakteru coveku.Ajmo sada ko se pronalazi lupajte minuse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA