NA BOŽIĆ NA KOSOVU: Vučić i Vulin ovacijama dočekani u Gračanici (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade Srbije stigao je u tačno u devet časova u Gračanicu na Kosovu i Metohiji gde će provesti Božić, a dočekao ga je episkop raško prizrenski Teodosije koji će služiti božićnu liturgiju

  • 1

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić stigao je u tačno u devet časova u Gračanicu na Kosovu i Metohiji gde će provesti Božić.

Njega su ispred porte manastira Gračanica dočekali gradonačelnici više srpskih opština na Kosovu i Metohiji kao i brojni građani. Na ulasku u crkvu, potpredsednika vlade pozdravio je episkop raško prizrenski Teodosije koji će služiti božićnu liturgiju.

Duž puta od administrativnog prelaza Merdare do Gračanice bilo je vidljivo veliko prisustvo policije koja je obezbeđivala rutu kojom je prolazila kolona sa potpredsednikom Vlade Srbije.

Centralnoj proslavi Božića u Gračanici pored Vučića prisustvuju ministar odbrane Nebojša Rodić i ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, a domaćini su im gradonačelnik Gračanica Branimir Stojanović i predsednik gradjanske liste „Srpska“ Vladeta Kostić.

Uoči posete Vučić rekao je da na Kosovo putuje sa porukom mira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA