Mihajlović: SPS da kaže da li je za ili protiv kriminala!

- Oni treba da se odrede jesu li za istinsku borbu protiv kriminala i korupcije ili nisu - kaže potpredsednica Srpske napredne stranke

  • 8

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović ocenila da SPS treba da se odredi da li je za istinsku boprbvu protiv korupcije i kriminala ili ne.

Ona je, komentarišući navode člana Predsedništva SPS-a Novice Tončeva da Srbija nije Severna Koreja pa da niko ništa ne sme da kaže i da je Branko Ružić samo rekao svoje mišljenje o hapšenju Dragana Đurića, rekla da joj nisu jasni komentari takve vrste, naročito što često dolaze iz redova Socijalističke partije Srbije.

- Oni treba da se odrede jesu li za istinsku borbu protiv kriminala i korupcije ili nisu - rekla je Mihajlović.

Mihajlović je rekla da je onim što je rekao premijer trebalo da bude stavljena tačka na to. "Premijer je jasno rekao da je prioritet rada ove vlade borba protiv kriminala i korupcije. I prvi potpredsednik Vlade se zalaže da se uspostavi taj sistem".

Ona je poručila i da svi zajedno treba da se bore protiv kriminala i korupcije, jer bez toga nema razvoja, investicija i novih radnih mesta.

Kako je objasnila, "to da li je neko kriv ili nije kriv, da li je pravedno ili nepravedno uhapšen, nije pitanje Aleksandra Vucića, nego sistema koji se uspostavlja".

- Ovde se konačno uspostavlja sistem za borbu protiv kriminala i korupcije. Verujem da mnogima taj sistem ne odgovara, ali sa tim se neće stati. Da, čovek koji je krenuo da uspostavlja taj sistem je Aleksandar Vučić. Ali se uspostavlja sistem - dodala je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poaro

    21. januar 2014 | 14:53

    Zoko podnesi ostavku,velike su greske u tvom resoru...opljackali ste narod decembarskim racunom!

  • Gradjanin

    21. januar 2014 | 15:45

    Ostavku odmah da podneses za decembarski racun 200kw vise ste mi napltaili nego li sto pise na samom brojalu a mom komsiji za 170kw vise! Lopovi ostavke svi da podnesete zbog ove sramote a mi da smo pametan narod skupili bi se i sve ove sarlatane bi tuzili sudu za ljudska prava u strazburu!

  • Nijazi Kuqi

    21. januar 2014 | 15:53

    Samo sto je pocela da pohadja kurs o radu tajnih sluzbi i vec je nanjusila krticu. Dalejo ce ona doguati, a mozda u skorije vreme postane direktor VOA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA