LUDILO NA INTERNETU: Za sat Zorana Babića nude 2.000 evra! (FOTO)

S obzirom na to da je početna cena bila 30.000 dinara, a nju je odredio poslanik DS-a, cifra koja se trenutno nudi za sat je veoma visoka. Do kraja prodaje ostao je još jedan dan, tako da će sat vredeti još više

  • 1

Cena sata, koji je šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Zoran Babić, nakon opklade morao da da demokrati Balši Božoviću, za sada je oborio sva predviđanja, i dostigao cenu od, čak, 209.000 dinara!

 

S obzirom na to da je početna cena bila 30.000 dinara, a nju je odredio Božović, cifra koja se trenutno nudi za sat je veoma visoka. Do kraja prodaje ostao je još jedan dan, tako da će ova cena sigurno porasti.

 

SRBI PALE SVEĆE I KRSTE SE! DOGODILO SE PRAVO ČUDO U SRBIJI: Svi se posle ovog događaja u SKUPŠTINI pitaju DA LI JE MOGUĆE?

 

S obzirom da je poslanik DS-a ranije rekao da će novac od prodaje sata otići u humanitarne svrhe, cena bi i trebalo da bude što veća, ko ima, neka pomogne, a pritom postane i vlasnik sata koji je bio deo skupštinskog života u Srbiji.

 

Foto: Promo / Printskrin

Foto: Promo / Printskrin

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA