I DŽORŽ BUŠ JE PRAVIO LAPSUSE, A BIO JE DVA PUTA PREDSEDNIK AMERIKE! Evo šta je Zoran Babić rekao o svojim BISERIMA

- Bila je ogromna gužva i buka, pa mi je popustila koncentracija. Kazao sam da sam voleo da slušam Pejperse umesto Peperse (Red Hot Chilli Peppers). I to je to - kaže funkcioner SNS-a

  • 7

Predsednik poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije Zoran Babić, kaže da mu ponekada smeta što se javnost bavi njegovim lapsusima, jer on "ponekada greškom u govoru nije oštetio budžet i građane". On podseća da je bivši američki predsednik Džordž Buš često pravio lapsuse.

- Buš je napravio mnogo lapsusa i bez obzira na to u dva mandata je bio predsednik Amerike. Zar je to bitno? Verujem u rad, a tu ne grešim...

Babić je na internetu proglašen za kralja lapsusa, evo šta on na to kaže:

NAMBIJA, VAZDUPLOHOV, MAŠINA S ONOM GVOZDENOM RUKOM... Evo koje reči su IZMISLILI srpski političari! (VIDEO)

- Zbog mojih lapsusa niko ne živi lošije. Draži su mi moji lapsusi od lopovluka žutih, koji napunjenih džepova sada upiru prstom u mene. Ne razumem toliku buku. Kakvo sam zlo naneno građanima time što sam se ponekada loše izrazio?! Ali znam ja zašto se to potencira.

Kaže naprednjak, i objašnjava:

Foto: Tanjug/ Zoran Žestić Foto: Tanjug/ Zoran Žestić

- Protivnici žele da manje pričam u parlamentu. Ali neću prestati da govorim! I dalje ću govoriti o milionima i livadam Dragana Šutanovca. Neću ćutati o stanovima i kafićima u Strahinića Bana funkcionera DS Balše Božovića. Ni o milionima Borka Stefanovića nakon što je upleo prste u privatizaciju "Politike". To košta građane, a ne moji lapsusi.

Poslednji lapsus Babić je napravio u Vrnjačkoj Banji:

- Bila je ogromna gužva i buka, pa mi je popustila koncentracija. Kazao sam da sam voleo da slušam Pejperse umesto Peperse (Red Hot Chilli Peppers). I to je to. Obična greška, sitnica od koje se pravi najvažnija tema...

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bagi

    11. avgust 2015 | 09:56

    Какав си ти Бабићу лик,ти како изговориш,направиш бисер.

  • Rodjak Joja

    11. avgust 2015 | 09:51

    I zaista, nerad i nepostenje zutih su doveli do toga da i nepsiemni dodju tu gde jesu. Pa neka su, neka probaju i oni i neka se igraju nasim godinama bas kao Sloba i svi posle njega. Ima samo jedan mali problem, godine se ne vracaju, zivot prolazi, mi starimo i nestajemo.

  • Komšija

    11. avgust 2015 | 13:03

    Ti si brate kralj!!! Toliko si mi postao gotivan lik da kada te vidim oraspoložim se. Samo se ti opusti i nek ide život..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA