≫ 

Nova tuča srpskih turista u Grčkoj: Novosađani prebili momka (18) iz Beograda, na VMA primljen smrskane ruke (FOTO)

Zbog ozbiljnih povreda mladić iz Lefkade hitno prebačen iz Atine u Beograd

  • 97

Nekoliko dana posle ubistva američkog državljanina Bakrija Hendersona (22) na Zakintosu, stiže nova vest o tuči srpskih turista na letovanju. Ovog puta reč je o sukobu dve grupe srpskih državljana u Nidriju, na Lefkadi.

Grupa Novosađana pretukla je mladića iz Beograda, L. T. (18), nanela mu ozbiljne povrede, zbog kojih je mladić letom prebačen iz Atine za Beograd.

OZLOGLAŠENI GRČKI ZATVORI: Ako Srbe osude, čeka ih pakao: Šuga, hepatitis i najgore boleštine haraju, ni pacov ne bi preživeo (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Trenutno je smešten na VMA, gde će biti operisan.

POSLEDNJA VEST: Neverovatan pritvor od godinu i po dana za trojicu Srba na Zakintosu

FRKA ZBOG DEVOJKE

Kako saznajemo po povratku iz noćnog provoda, oko 3 sata ujutru došlo je do sukoba Novosađana i Beograđana:

- Vraćali smo se iz kluba, moja drugarica je od grupe koja nam je išla u susret zatražila upaljač. Jedan momak iz Novog Sada je to shvatio kao povod za flert, ne znajući da iza nas ide dečko od te drugarice. Sustigao nas je i zagrlio svoju devojku, ne ulazeću ni u kakvu raspravu sa Novosađaninom.

- Međutim, on je to shvatio kao provociranje i rekao mu "šta se k*rčiš? U tom momentu ga je grupa od četiri momka od 25 godina oborila na pod i šutirala po telu. On se pokrio rukama, tako da je prošao bez povreda glave, ali mu je leva ruka potpuno smrskana i ima otvorene rane na kolenima - priča nam njegova drugarica koja je bila očevidac događaja.

Foto: Privatna arhiva

Mladić je kasnije prebačen u bolnicu "Lefkas" gde je pregledima utvrđeno da nema potres mozga. Sinoć oko 18 časova je sa Lefkade prebačen u Atinu, odakle je organizovanim letom stigao u Beograd.

BATINAŠI USKORO PRED SUDIJOM U GRČKOJ

Jutros je dovežen na VMA, i kako nezvanično saznajemo, svestan je i njegovo stanje je stabilno, a sutra se očekuje intervencija hirurga.

- Mi te momke nismo od ranije poznavali, niti smo ih sretali na letovanju. Policija ih je uhapsila, a nama je rečeno da se javimo u lokalnu policijsku stanicu ukoliko budemo imali problema do kraja odmora. Čuli smo se sa njim, trebalo bi sutra da ga operišu -  navela je za Telegraf.rs sedamnaestogidšnja devojka iz Beograda.

Iz Ministarstva spoljnih poslova su za Telegraf potvrdili da su privedena četvorica srpskih državljana, i da će sutra biti izvedeni pred istražnog sudiju.

(i.lazic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA