I danas pojačan saobraćaj, a evo kakvo je stanje na naplatnim rampama i graničnim prelazima ovog jutra

Prema prognozi meterologa vozače očekuju nestabilne vremenske prilike sa znatno nižim tmperaturama a ponegde i pljuskom i gradom, pa Auto-moto savez Srbije savetuje opreznu vožnju zbog mokrih kolovoza i odrona

  • 0

U Srbiji je danas nešto umereniji saobraćaj na putevima u odnosu na prethodne dane, uz intezivniji saobraćaj samo na pravcima koji vode ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji.

Noćna ili dnevna vožnja: Oba imaju ima mnogo prednosti, evo kako da procenite šta je najbolje za vas

Čovek je prekoračio brzinu za 1 kilometar: Policajac je zaustavio Dragana i pisao mu kaznu da sledeći put "ne bi gazio tako brzo"

Prema prognozi meterologa vozače očekuju nestabilne vremenske prilike sa znatno nižim tmperaturama a ponegde i pljuskom i gradom, pa Auto-moto savez Srbije savetuje opreznu vožnju zbog mokrih kolovoza i odrona.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS vreme zadržavanja na graničnim prelazima je promeljivo, a trenutna zadržavanja za putnička vozila su do 30 min.

Od 25.07. od 07.00 do 17.00 časova, zbog radova na presvlačenju manjih deonica asfaltbetonom, na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 158, deonica Brestovac-Leskovac, kod mesta Živkovo.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Kako javljaju mediji, na graničnim prelazima i naplatnim rampama ovog jutra nema velikih zadržavanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA