≫ 

Pokrenuta istraga zbog zabrane putovanja autističnom detetu Čedomira Antića

Izveštaj će, kada bude gotov, biti prezentovan javnosti

  • 4

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije pokrenuo je, saznaje Tanjug, vanredni ispekcijski nadzor u slučaju autističnog deteta Vida (11) istoričara Čedomira Antića, kojem je zabranjeno da uđe u avion za Tivat.

Autističnog sina Čedomira Antića zbog plača nisu pustili u avion

Da li je Air Serbia kriva što nije dala autističnom detetu da se ukrca u avion?

Tanjugu je u Direkciji rečeno da će izveštaj kada bude gotov biti prezentovan javnosti.

Sinu istoričara Čedomora Antića na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu u nedelju, 6. avgusta, nije bilo dozvoljeno da se ukrca u avion na letu do Tivta da ne bi, kako je objašnjeno u kompaniji "Air Serbia" uznemirio ostale putnike.

Otac mališana kaže da je odlučio da pravdu potraži na sudu.

Ovaj incident su juče kao apsolutno diskriminatorski osudili predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović i Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, kao i mediji i javnost.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssssremac

    10. avgust 2017 | 17:23

    Tonamje pomalo ostalo od Turaka budalastina.

  • momazver

    11. avgust 2017 | 07:30

    AKO JE TAČNO, DA JE DETE POČELO POKAZIVATI SVE JAČE ZNAKE UZNEMIRENOSTI I MANIFESTACIJA KOJE SE JAVLJAJU PRILIKOM TOGA,KOJE MOGU BITI N E P R E D V I D I V E, ,ONDA JE BOLJE DA NIJE UVEDENO U AVION. ZBOG NJEGSA SAMOG!!! NEMOJMO DA SE KRIJEMO IZA LAŽNE HUMANOSTI I BRIGE. Razumem roditeljsku ljubav,KOJA JE KAD-KAD SLEPA ZA REALNOST ,ali nemojmo da se lažemo.ŠTA DA JE KLINAC UŠAO I NE DAJ BOŽE NAPRAVIO HAOS...SEBI,RODITELJIMA,OSOBLJU,PUJTNICIMA.DAKLE, AKO JE TAČNO DA SE SITUACIJA I STANJE/DETETA/ KRETALA U NEŽELJENOM SMERU-NIŠTA OD ULAZA U AVION! T A Č K A !

  • Sen

    11. avgust 2017 | 07:47

    Niko nema pravo da uznemirava druge osobe bilo gde pa ni u avionu. Roditelji su trebali da mu daju lekove za smirenje ili da putuju autom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA