Nakon tropskog talasa, stigla APOKALIPSA: Ovako su grad i nevreme opustošili Srbiju, u pojedinim delovima zemlje se zabelelo (FOTO) (VIDEO)

Na području Beograda tokom noći očekuje se pojava obilnih pljuskova i grmljavina

  • 4

Veliko nevreme pogodilo je celu Srbiju! Voćari i povrtari ne mogu da poveruju šta ih je snašlo. Sve je stradalo zbog grada koji je pao. Pogledajte kako izgledaju gradovi i sela nakon oluje. 

Jako nevreme i crni oblaci stigli u Srbiju: RHMZ izdao upozorenje, grad tuče kod Gornjeg Milanovca, obilni pljuskovi uništavaju voćnjake (FOTO) (VIDEO)

Stravično nevreme zahvatilo je tokom popodneva Topolu, a najviše štete pričinjeno je u mestima Šarevac, Brezovac, Lipovac i Banja.

Nešto manje štete bilo je i u mestima Belošavac i Kopljara. Na području Beograda tokom noći očekuje se pojava obilnih pljuskova i grmljavina sa količinom padavina oko 20 mm/na tri sata.

Obilni pljuskovi zahvatili su nešto posle 16 sati Čačak i Lučane.

U Čačku su zbog velike količine kiše bile poplavljene ulice, jer kanalizacija nije mogla da primi toliku količinu vode.

Kako se navodi na sajtu RHMZ, i dalje će biti nestabilno vreme sa lokalnom pojavom vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

Oluja nije zaobišla ni Požarevac.

 
A post shared by Ivan Nikolic (@ivan_nikolic) on

Grad veličine oraha pogodio je danas popodne Staro Selo kod Velike Plane i naneo ogromnu štetu usevima.

U većini mesta očekuje se oko 20 mm kiše za tri sata, a na istoku i severoistoku Srbije obilne padavine.

Na području Topole dejstvovala je protivgradna zaštita.

Na području Šumadije, Velikog Pomoravlja, južnog Banata i u pojedinim delovima Beograda očekuje se lokalna pojava jakih pljuskova sa grmljavinom, gradom i olujnim vetrom, upozorio je Republički hidrometeorloški zavod.

Pogledajte kakvo je nevreme pogodilo Gornji Milanovac: 

Grad je pogodio i selo Čumić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jugos

    13. avgust 2017 | 08:37

    E ovo je naj bolji scenario kako da unistis drzavu bez ispaljenog metka. Ono sto rat nemoze da unisti unistice vatra i voda.Samo budale mogu da poveruju da se suse i nepogode desavaju same od sebe.Gde su sad politicari da rese ovo sto se dogadja i sta ce se jos dogoditi.Manji proizvodjaci su u kreditima do guse. Sad ce banke da ih deru jer nece imati od cega da placaju. Opstace samo veliki i sledece godine bice jos veci jos jaci. Uvoz ima da cveta i tu ce neko da se bogati.Dali je moguce da niko nista ne vidi i da niko nezna da vise nista ne zavisi od prirode jer vremenom upravlja covek. Verovatno zna neko na vrhu drzave ali zbog svog intetesa cuti. Manipulisu narodom na ovaj ili onaj nacin.

  • Kostadin

    13. avgust 2017 | 07:44

    Nakon tropskog talasa, stigla APOKALIPSA.To je kazna sa neba za grešni narod.

  • GAGI 🐉

    13. avgust 2017 | 09:31

    Ah Apokalipsa ? Posle +40° normalno je da bude i malo nevremena , nazalost !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA