Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

Nepoznati napadač ubio je nožem Srbina Pericu G. (37) vlasnika ugostiteljskog objekta u Beču jutros u 4.30 sati u bečkoj opštini Otakringer štrase i povredio i druga Perice G., 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji posle ukazane lekarske pomoći, nije u životnoj opasnosti.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nenajavljeno je danas obišla deonicu puta od Uba do Obrenovca i rekla da je razočarana dinamikom radova, te da neće dozvoliti da se i jedan dinar građana Srbije i troši na bilo čije greške. OVDE pročitajte više o ovoj vesti.

Na auto-putu Beograd-Niš kod isključenja Ćuprija, formirala se kolona vozila duga više od 10 kilometara.

Posle tropskih vrućina koje su trajale sve do 12. avgusta, ove nedelje nas je dočekalo nešto prijatnije vreme, sa temperaturama do 33 stepena.

Međutim, od večeras se očekuje preokret, pa će u celoj Srbiji, stići zahlađenje sa grmaljvinom i pljuskovima, a temperatura će biti u drastičnom padu. Više o tome kakvo nas vreme očekuje pogledajte OVDE.

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo, iznenadio je vernike izjavom da nije siguran da je Sveti Vasilije Ostroški i dalje pod Ostrogom.

Nepoznati muškarac je naoružan nožem u ruskom gradu Surgutu nožem izbo osam osoba. Napadača je usmrtila policija, a u njegovom napadu niko nije ubijen. Povređenim osobama ukazana je medicinska pomoć, piše "RT". Šta se tamo događalo saznajte OVDE.

Još jedan mladi život nestao je u tornadu navijačkog ludila.

Srbiju, pristalice Partizana i kompletan navijački svet u subotu je potresla vest o smrti 19-godišnjeg Demira Jukića koga su nepoznati počinioci ranili iz vatrenog oružja pre dva meseca u sukobu dve navijačke grupe u naselju Dr Ivan Ribar na Novom Beogradu.

Kadetska reprezentacija Srbije savladala je Hrvatsku u borbi za treće mesto na prvenstvu Evrope i osvojila je bronzu. Igrači rođeni 2001. godine i mlađi doneli su ovog leta Srbiji treće odličje u mlađim kategorijama, pošto su prethodno juniori osvojili zlato, a juniorke srebro. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Glumica Suzana Petričević koja se prekjuče zatekla usred stravičnog masakra u Barseloni, kaže da je i dalje u šoku i da će je krvave scene koje je videla pratiti do kraja života.

Dok nas krajem godine očekuje serija "Nemanjići - rađanje kraljevine", publika će moći u prilici da vidi film "Princ Rastko srspki", koji govori o odrastanju Rastka Nemanjića, tačnije Svetog Save. OVDE pročitajte više o novom filmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA