≫ 

Hirurg koji je pucao u glavu glumici, pa sebi, Tamari Đurić je spasao život: Starleta preživela zahvaljujući Srđanu Cvetanoviću

Tamara je bila u veoma lošem stanju kada je primljena na VMA

  • 13

Hirurg Srđan Cvetanović, koji je pokušao da ubije svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović, pa izvršio samoubistvo, bio je u timu lekara koji su brinuli o starleti Tamari Đurić dok se oporavljala na VMA, nakon operacije zbog komplikacije sa silikonima.

Ivana u teškoj depresiji posle stravičnog zločina: Od fizičkih rana se oporavljam, od onih na duši ne

Cvetanović nije operisao Đurićevu, ali je obilazio i brinuo o njenom oporavku.

Tamara je bila u veoma lošem stanju kada je primljena na VMA, a upravo je Cvetanović jedan od lekara koji joj je spasao život kada je imala sepsu.

Ovo je potvrdila i sama Tamara Đurić:

- Moj slučaj je vodio doktor Stepić. Cvetanović je dolazio kod mene. Mogu da kažem da je bio veoma profesionalan i stručan, kao i svi sa VMA - kaže starleta.

Sahrana Cvetanovića biće održana danas na Cebtralnom groblju, prema pisanju medija poslednji ispraćaj lekara organizovala je njegova bivša supruga.

Foto: Facebook/Ivana Panzalovic

- Ne dotiču me brojna zlonamerna govorkanja da li je Srđanova i moja ljubav bila prava ili iz interesa. Volela sam ga svim srcem, i žao mi je što Srđana više nema - rekla je ona.

Ona je iz bolničke postelje na VMA poručila da će o detaljima i uzrocima zbog kojih ju je njen verenik Srđan Cvetanović ranio pričati uskoro sa inspektorima policije.

- Neka ljudi pričaju šta žele, to me zaista ne dotiče. Mogu samo da kažem da sam Srđana volela i da me baš briga šta se priča. Njega nema i neka počiva u miru. Sve ostalo što imam da kažem reći ću policiji, sa kojom treba uskoro da razgovaram - kratko je rekla Ivana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    12. septembar 2017 | 08:52

    I svojom smrću učinio je mnogo za tzv glumicu. Napokon će poznati poznata. Inače veoma marginalna osoba i glumica. Glumila je uloge na nivou Bore Drljače. Sada će čak imati mogućnost da uđe u neki rijaliti. To je njen krajnji domet.

  • Sara

    12. septembar 2017 | 09:25

    Šteta što je takav stručnjak izgubljen.

  • Luka

    12. septembar 2017 | 11:00

    Zahvaljujuci njemu postade popularna.,a da mu nije prve zene njega ne bi imao ko sahranitiUmesto da je ulagao u porodicu,on je ulagao samo u samog sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA