Obustava rada advokata u čitavoj zemlji zbog ubijenog mladog kolege iz Jagodine

Nemanja Stojanović (26), advokat pripravnik iz Jagodine, sin uglednog advokata Milovana Stojanovića, ubijen je u noći između utorka i srede u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici braće Direk u Jagodini

  • 3

Upravni odbor Advokatske komore Beograda doneo je u četvrtak jednoglasnu odluku da se pridruži odluci Advokatske komore Kragujevca i solidariše se sa advokatima Jagodine u vezi sa kriminalnim ubistvom mladog kolege Nemanje Stojanovića.

Nemanja stradao zbog nevremena? Ubica čekao u mrklom mraku jer je nestalo struje, pa greškom overio mladog advokata

Ujedno su preporučili advokatima Beograda da se danas priključe obustavi rada.

Zbog ubistva Nemanje Stojanovića: Advokati Srbije u petak u znak protesta obustavljaju rad

- Molimo sudove, tužilastva i druge državne organe da opravdaju izostanke advokata na dan 15. septembra 2017. godine. Molimo Vas da obavestite i posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu o gore navedenoj odluci UO AKB - navodi se u saopštenju Komore koje potpisuje njen predsednik Vladimir Gajić.

Foto: Facebook/Немања Стојановић

Podsetimo, Nemanja Stojanović (26), advokat pripravnik iz Jagodine, sin uglednog advokata Milovana Stojanovića, ubijen je u noći između utorka i srede u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici braće Direk u Jagodini.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    15. septembar 2017 | 09:49

    Tuga,laka mu zemlja. Ali zar advokati nisu ti koji brane i izdejstvuju minimalne kazne kriminalcima i ubicama?

  • MinaGogi

    15. septembar 2017 | 14:12

    A zašto advokati štrajkuju, šta je to njima poznato, a nama građanima nije? Zar policija ne juri kriminalce po službenoj dužnosti zašta je i plaćena?

  • Dusanka

    16. septembar 2017 | 20:00

    Pa advokati rade sve i svasta !Koliko je ljudi osudjeno minimalnom kaznom ,zbog ubistva ,samo zato sto su imali novac ?!Ali zasto samo advokati gde su sudije koji su veći krivci ?!Neduzni mladić je izgubio život čijom krivicom ili osvetomja to ne znam ?!Tesko je reci ,sta bi ko uradio ali ako je neko izgubio dete a pocinioc ostao ne kažnjen ,mozda je pravdu uzeo u svoje ruke .Ko zna !?U svakom slučaju žalosno za jedan mlad život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA