≫ 

NOVI VREMENSKI PREOKRET U SRBIJI: Evo kada nam se vraćaju sunce i toplo vreme (FOTO)

Biće padavina, ali očekuje nas toplo i sunčano vreme

  • 0

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do četvrtka se očekuje umereno do pretežno oblačno sa temperaturom oko ili malo ispod proseka za kraj septembra. Evo kada se očekuje lepo i sunčano vreme u gradovima Srbije. 

Stari srpski običaji na svadbama poštuju se i danas, a za svaki od njih postoji jak razlog i velika simbolika!

U većini mesta biće bez padavina, samo na jugozapadu i jugu ponegde sa kišom i redom pojavom pljuska sa grmljavinom.

Od petka pretežno sunčano, a u nedelju i ponedeljak u centralnim i južnim krajevima novo naoblačenje, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima.

BEOGRAD

Beograđane lepo vreme očekuje već početkom sledeće nedelje. Prema "Accuweather" vremenskoj prognozi, temperatura će u sredu 4. oktobra biti 23 stepena. Pretežno sunčano vremene nas očekuje i u četvrtak, međutim, u nedelju se očekuje kiša. 

Foto: Printskrin/Accuweather

NOVI SAD 

U utorak 3. oktobra u Novom Sadu će biti toplije za čak 7 stepeni. Padaće kiša, ali neće biti toliko hladno. Najveća dnevna temperatura biće 26 stepeni, a najniža 10. Biće pretežno oblačno, ali nas već u sredu očekuje lepo i toplo vreme. 

Foto: Printskrin/Accuweather

SUBOTICA

Subotičane toplo vreme očekuje tek u ponedeljak 9. oktobra kada će temperatura porasti za 5 stepeni. Najveća dnevna temperatura će biti 22 stepena, a najniža 10. 

Foto: Printskrin/Accuweather

KRAGUJEVAC 

Sledeće nedelje Kragujevčane očekuje pretežno hladno vreme. Međutim, u ponedeljak 9. oktobra temperatura će porasti za čak 6 stepeni. Najviša dnevna temperatura biće 21, a najniža 11 stepeni. 

Foto: Printskrin/Accuweather

ZRENJANIN 

Toplije vreme očekuje Zrenjanince u utorak 3. oktobra, a moguća je i kiša. Najniža dnevna temperatura će biti 10 stepeni, a najviša 26. Sunčano vreme će biti već u sredu, ali temperatura će pasti za čak 7 stepeni. 

Foto: Printskrin/Accuweather

UŽICE

Užičane toplo vreme očekuje tek u ponedeljak 9. oktobra, kada će najviša dnevna temperatura biti 20, a najniža 10 stepeni. OBiće pretežno vedro i sunčano. 

Foto: Printskrin/Accuweather

NIŠ

Sunčano vreme očekuje Nišlije u ponedeljak 9. oktobra, kada će temperatura porasti za 4 stepena. Najviša dnevna će biti 22, a najniža 9 stepeni. 

Foto: Printskrin/Accuweather

ŠABAC

Šapčane očekuje lepo i sunčano vreme u utorak 3. oktobra, kada će najviša dnevna temperatura biti 26, a najniža 9 stepeni. Ipak, već sutradan doći će do velikog pada za čak 7 stepeni. 

Foto: Printskrin/Accuweather

ZAJEČAR

U Zaječaru se najviša temperatura očekuje u utorak 3. oktobra, ali top dana će padati kiša. Već sutradana, u sredu, temperatura će pasti za za čak 7 stepeni. Lepo vreme očekuje Zaječarce u četvrtak. 

Foto: Printskrin/Accuweather

KRUŠEVAC

Prema prognozi u Kruševcu će toplo vreme biti u utorak kada se očekuje najviša dnevna temperatura od 23 stepena. Međutim, već u sredu pašće kiša. 

Foto: Printskrin/Accuweather

LESKOVAC

Leskovčane toplo vreme očekuje već u utorak 3. oktobra, kada će najviša dnevna temperatura biti 24 stepena, a najniža 11. Ipak, već u sredu doći če do velikog pada temperature, a mopguća je i kiša. 

Foto: Printskrin/Accuweather

VRANJE 

Prema prognozu, u Vranju će toplo vreme biti u utorak kada se očekuje najviša dnevna temperatura od 23 stepena, a najniža 12. već u sredu moguć je pad temperature, kao i kiša koja će padati tokom dana. 

Foto: Printskrin/Accuweather

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA