TAJNI IZVEŠTAJ OTKRIVA: Slobodan Milošević bio psihopata i šizofrenik, Mira Marković ga varala (FOTO)

Službenu belešku Republičkog SUP-a, 29. maja 1990. tadašnji šef srpske policije Radmilo Bogdanović poslao na adresu predsednika Predsedništva SFRJ Borisava Jovića. Ukoliko se ispostavi da je autentična, ova beleška otkriva strašne tajne Miloševića

  • 59

Lider Nove stranke Zoran Živković obelodanio je na tviteru službenu belešku, koja, ukoliko se ispostavi da je autentična, otkriva najveću tajnu Slobodana Miloševića i Mire Marković. U službenoj belešci Republičkog sekretarijata za unutrašnje poslove, koju je 29. maja 1990. tadašnji šef srpske policije Radmilo Bogdanović poslao na adresu predsednika Predsedništva SFRJ Borisava Jovića stoji da je Slobodan Milošević bio psihopata i šizofrenik, a da je njegova supruga vodila nedoličan život.

Milošević je 1979. bio na vrhu sveta, uz viski je sa Rokfelerom bio na ti: Da li je sa Zapadom "zaratio" zbog Mire Marković?

Da je živ Milošević bi danas proslavio 76. rođendan: Evo ko je posetio njegov grob i položio venac (FOTO) (VIDEO)

Foto: Twitter/Зоран Живковић

U službenoj belešci, koju je pod oznakom "strogo poverljivo", javnosti je predstavio lider Nove stranke Zoran Živković, između ostalog piše:

- Uvidom u medicinsku dokumentaciju i izvođenim radnjama koje su sproveli radnici RSUP Srbije, utvrđeno je da drug Milošević boluje od više bolesti, od kojih su najprisutnije psichonis schiophenica 295 (psihopata - šizofrenik) i diabetes urlitus 250.9 (šećerna bolest). Lekari zdravstveno stanje druga Miloševića ocenjuju kao dosta teško, a radnu sposobnost kao bitno smanjenu - piše u ovom dokumentu.

Sudeći prema zapisu, policija je uredno pratila i Miloševićevu suprugu Mirjanu Marković, te otkrila izvesne vanbračne izlete...

- Drugarica Mirjana Marković prolazi kroz evidenciju SDB, a operativnim radnjama ova služba je došla do saznanja da drugarica Marković Mirjana vodi nedoličan privatni život, o čemu je ova služba obavestila i druga Slobodana Miloševića - navodi se u belešci.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaske

    21. oktobar 2017 | 18:13

    Уз дужно поштовање, али за 90% данашњих политичара и за све жуте је био не достижна величина у свим сегментима, осим у пљачкању државе.

  • Milorad

    21. oktobar 2017 | 14:18

    Jadan si Živkoviću

  • Suza

    21. oktobar 2017 | 17:56

    Odakle Živkovicu strogo pov. Dokument? Ko se igra sa državnom dokumentacijom? Ko ce da snosi odgovornost ako je dokument original??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA