≫ 

Prokupačka svadba iz pakla: Umesto na medeni mesec, mladenci pravo sa slavlja otišli u policiju

Krenuli su da skupljaju stvari posle uspešne proslave i veselja, a onda su zanemeli

  • 9

Miljan J. iz Prokuplja oženio se svojom izabranicom, ali je, umesto na medenom mesecu, završio u policijskoj stanici.

Svadba u Loznici je bila na vrhuncu, kada su tri žene upale i prekinule sve. Stala je čak i muzika! Razlog je NEVEROVATAN

Kako Srpski telegraf saznaje, na dan svadbenog veselja, dok su se mlada i mladoženja provodili sa gostima, lopov je upao u njihovu kuću i opustošio im poklone.

Policija traga za lopovom koji je opustošio mladoženjinu kuću na dan njegove svadbe.

- Proverava se da li je neko od komšija čuo ili video nešto sumnjivo. Postoji mogućnost da je lopov neko ko je znao da će tog dana kuća Miljana J. biti prazna. Očekujemo da će provalnik uskoro biti identifikovan i priveden, a na teret mu se stavlja teška krađa - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema rečima izvora iz istrage, ceo slučaj je otkriven kad je Miljan J. tokom noći došao do kuće kako bi uzeo novac koji je dobio kao poklon za svadbu.

- Mladoženja je ušao u kuću i zatekao nimalo prijatan prizor. Po podu su bili blatnjavi tragovi od cipela, dok je prozor u kupatilu bio obijen. On je odmah pozvao policiju i prijavio ceo slučaj - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, na lice mesta ubrzo je stigla policijska patrola.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Porodica Miljana J. tog dana je bila na svadbi. Rodbina i prijatelji okupili su se kako bi mladencima ulepšali slavlje, ali im je veselje pokvario bahati lopov. Mladoženjini roditelji su predveče došli do stana samo da ostave poklone i novac koji su dobili njihovi sin i snaja, a potom se vratili na svadbeno veselje - priča izvor iz istrage.

Međutim, kako saznajemo, kradljivac je iskoristio priliku i upao u kuću znajući da u njoj nema nikog od članova porodice Miljana J.

- Lopov je došao iza stana, a potom alatom razvalio prozor u kupatilu. Ušao je u sobu u kojoj su bili pokloni, a potom pretresao celu prostoriju. Sve stvari su bile ispreturane, a iza sebe je ostavio i tragove s blatnjave obuće - dodaje sagovornik Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, mladoženja Miljan J. izjavio je da lopov nije ukrao novac koji su on i supruga dobili za svadbu.

Printksin: Youtube

- Zasad nije utvrđeno da li je kradljivac odneo neke poklone, ali se pretpostavlja da nije otišao praznih ruku. Daljom istragom biće utvrđeno da li je i šta ukradeno iz porodične kuće Miljana J., kao i vrednost odnetih stvari - objašnjava naš izvor iz istrage.

Kako je upao kradljivac

- članovi porodice Miljana J. bili na svadbi

- lopov ušao u dvorište iza kuće

- razvalio prozor na kupatilu

- upao u sobu s poklonima i pretresao prostoriju

Kako Telegraf.rs saznaje, istragom se ispostavilo da je ukradeno samo dve flaše pića, pa je slučaj zatvoren, a niko se ne goni krivično.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIvan

    25. oktobar 2017 | 09:08

    Pa ta lopurda trazila te pare koji su njegovi roditelji ostavili 100% je netko sa svadbe. Video roditelje da nose pare kuci,srpska sramota ni svadbe im nisu vise svete,moras da ostavis nekog da cuva kucu.

  • Zoran Kg

    25. oktobar 2017 | 10:08

    Danas je avantura provoditi veselje ili daleko bilo sahranjivati a ne ostaviti nkga kd kuce.Lopurde ne prezaju ni od cega jer im to praxosudje mogucava.

  • Deki

    25. oktobar 2017 | 08:58

    Ode mast u propast. To je neko ko nije bio pozvan.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA