Marija i Miloš su najoriginalniji mladenci u Toplici: Slikali se usred vinograda, pa "povukli nogu" (FOTO)

Tako su postali pioniri u razbijanju svadbenih stereotipa

  • 9

Mladenci Marija i Miloš Čolić iz Toplice razbili su stereotipe i pokazali da dobre fotografije i trenutak koji im je najvažniji u životu može da se ovekoveči van restorana i uobičajnih mesta, jer su iskoristili jednu vinariju u selu nedaleko do Blaca. Već narednog vikenda još jedan bračni par ovekovačio je ovaj trenutak na istom mestu.

Kako je matičarka u Beogradu za 15 minuta uzela 13.000 dinara i pokvarila svadbu mladencima

Moja velika, upropaštena svadba bila je u subotu: Sve je bilo savršeno, dok nismo počeli da sečemo tortu. Tada je sav užas izašao na videlo!

Mladenci Čolić postali su pioniri u razbijanju svadbenih stereotipa.

- Nekada su se svadbe pravile u vojničkim šatrama, a sada se to izmenilo, pa se dekoraciji svadbe daje mnogo veća pažnja. Saznali smo da su se blačka vina pila na svadbi kod Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, a s obzirom da poznajemo vlasnika vinarije odlučili smo se da se slikamo u njoj po ugledu na poznate ličnosti, i mogu vam reći da je super ispalo. Prezadovoljni smo fotkama, a ponajviše vinima koja su po mnogim parametrima najbolja na Balkanu. Vinarija je blački biser koji je ulepšao našu svadbu - prenosi nam utiske Miloš iz Blaca.

Foto: Branko Miljuš

On dodaje da u malim mestima u Srbiji ima puno atrakcija i one mogu da pariraju najvećim evropskim destinacijama, ali se slabo koriste.

Njegova izabranica Marija je iz Kuršumlije, pa su mladenci na ovaj način ne samo uneli novinu u svadbene svečanosti, već i spojili dve opštine.

Foto: Branko Miljuš

- Sve je došlo spontano. Tražeći mesto koje će nam zauvek ostati u pamćenju i biti dokaz naše ljubavi došli smo i do vinarije. Možda je to mnogima bilo čudno, ali sada kada vide kako je ispalo, oduševljeni su. Vinarija izgleda kao iz bajke i kroz objektiv odličnog fotografa, mog Kuršmličana Bojana Miljuša, prezadovoljna sam. Želim da se svaka mlada doživi ovakav trenutak - kaže Marija Čolić.

Vlasnik vinarije kaže da je bio pomalo iznenađen, ali istovremeno i oduševljen kada su Čolići došli da pitaju da li u njoj mogu da ovekoveče trenutak njihove ljubavi.

Foto: Branko Miljuš

- Povukli su nogu i već narednog vikenda došli su nam novi mladenci. Njihova želja nije ništa neobično za evropske centre, ali svakako jeste za ovaj kraj i drago mi je što smo bili u mogućnosti da im pomognemo da ostvare svoj san - kazao je vlasnik.

Blace ima oko 13. 000 stanovnika, a samo Blace oko 5. 000 stanovnika. Pretežno se svi bave poljoprivredom, odnosno voćarstvom, ali iako je najlepša priroda, na nju gledaju kao na nešto što je uobičajno. Sada su im Čolići pokazali drugu stranu njihovog okruženja.

Daljinac

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ema

    28. oktobar 2017 | 15:42

    Prelepo je.Mladencima srecan i dugovecan zivot ,rodan kao ovi vinogradi za vreme berbe!!!

  • Tara

    28. oktobar 2017 | 15:25

    Prelepo, konačno malo originalnosti. Muka mi je više od silnih kopija. U Novom Sadu čije sam hod slike sa svadbe gledala sve su iste. Svi su na Petrov. tvrđavi pod satom, u Dunavskom parku... Što je još gore, valjda ih fotografi nameštaju pa su svi i u istim pozama. Užas! A i restorani, od kad je onih koji su plaćeni da brinu o dekoraciji su svi na isti fazon.Kuma, mladi i mladine sestre sve kod istog šmineka pa su na isti fazon i našminkane. Dajte malo svog pečata negde, ne hodajte ko guske u magli za trendovima. Deco, dajte malo kreativnosti, malo individualnog prisupa, malo, samo malo originalnosti.

  • Biki

    28. oktobar 2017 | 14:57

    Lepse nego u nekom restooranu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA