Košavu smenjuje kiša, evo i kada: Vetar "ubija", sunce se bori sa oblacima, a glava boli (FOTO)

Vozačima u košavskom području, ovog jutra, jak vetar znatno otežava odvijanje saobraćaja, a kako navode meteorolozi, ometaće i tokom celog dana

  • 3

U Srbiji će danas u većini krajeva biti pretežno sunčano, osim Timočke Krajine gde će preovlađivati oblačno i tmurno vreme, a po kotlinama južne i zapadne Srbije jutro biti maglovito.

VELIKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Koliko ćemo imati sunčanih dana, kada nam stižu pljuskovi i zima (FOTO)

OD VETRA ĆEMO DA POLUDIMO: Evo kada staje košava (FOTO)

Vozačima u košavskom području, ovog jutra, jak vetar znatno otežava odvijanje saobraćaja, a kako navode meteorolozi, ometaće i tokom celog dana.

Vidljivost se tokom jutra na pojedinim putevima, a posebno onim koji prolaze pored rečnih tokova ili kanala, može spustiti i na ispod stotinak metara.

Posle podne i uveče u košavskom području jugoistočni vetar u slabljenju, a sutra se očekuje prestanak košave, te pljuskovi i kiša u celoj zemlji.

Jutarnja temperatura biće od 0 do 8 stepeni, u južnom Banatu od 10 do 12, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni, u Timočkoj Krajini od 8 do 10 stepeni.

NOVI SAD

Danas u Novom Sadu najviša dnevna tmperatura 15 stepeni.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, u južnom Banatu sa udarima olujne jačine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto:Printskrin/Accuweather

BEOGRAD

U Beogradu će biti pretežno sunčno i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 8, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Foto:Printskrin/Accuweather

KRAGUJEVAC

U Kragujevcu danas oblačno sa maksimalnom temperaturom od 12 stepeni, dok se već sutra očekuju padavine i pad temperature.

Foto: Printskrin/Accuweather

ČAČAK

Danas će u Čačku biti pretežno oblačno, sa maksimalnom temperaturom 14 stepeni. Sutra i prekosutra padavine, sa padom temperature od par stepeni.

Foto: Printskrin/Accuweather

UŽICE

U Užicu danas oblačno, a od sutra do početka vikenda očekuju se padavine. Maksimalna dnevna temperatura 12 stepeni.

Foto: Printskrin/Accuweather

LESKOVAC

Na jugu Srbije danas će biti mestimično sunčano, sutra će se javljati postepena oblačnost, dok se u četvrtak očekuje nekoliko pljuskova.

Foto:Printskrin/Accuweather

U nedelju i početkom naredne sedmice biće oblačno i hladnije, u višim planinama sa snegom.

Iz AMS S upozoravaju vozače na iznenadne odrone zemlje i kamena, koji u velikoj meri mogu da ugroze bezbednost saobraćaja, zato smanjite brzinu i prilagodite vožnju uslovima na putu.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    7. novembar 2017 | 09:36

    Imate li možda prognozu za još koji grad ili je to sve ? Ma dovoljna je samo prognoza za Bg !

  • Boban

    7. novembar 2017 | 09:37

    Danas u Kruševcu pretežno sunčano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA