≫ 

Žalba zatvorenika šokirala Srbiju: Nisam silovao babu, seks nije trajao dva minuta jer ja mogu i po sat vremena (FOTO)

Umesto novca, dobio je presudu za silovanje, a novac posle "odrađenog posla" nikad nije video

  • 13

Neuobičajena žalba jednog od zatvorenika stigla je Višem sudu u Zaječaru. Tvrdi da je prevaren i nije plaćen za seks.

Mračne tajne bordela u logorima: Sa prostitutkama je seks trajao najviše 15 minuta, a bila je dozvoljena samo jedna poza

Naime, on je zahtevao da mu ukinu presudu za navodno silovanje i da mu se plati za, kako je rekao, posao koji je odradio.

Zatvorenik iz Trgovišta negirao je silovanje za šta ga je starija žena optužila, a lokalnim akcentom napisao je žalbu sudu koja je postala hit na društvenim mrežama u zemlji i regionu.

Prva stavka je to da je gospođa navodno htela seks i nudila mu 50 evra ukoliko spavaju, što je on i učinio. Umesto novca, dobio je presudu za silovanje, a novac posle "odrađenog posla" nikad nije video.

Takođe, u delovima žalbe zatvorenik navodi da nije tačno da im je seks trajao dva minuta, jer on, kako kaže, može i po sat vremena.

Na kraju, za sebe tvrdi da nije ono što je bio Nikola Kojo u kultnom filmu "Mi nismo anđeli", već je samo odradio posao kao i svaki drugi za koji bi bio plaćen. Obećanu "zaradu" nije dobio.

Pogledajte kako izgleda žalba: 

Foto: Twitter

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA