≫ 

Nišlijka od fiće napravila šmizlu: Sređivala sam je po svom liku, želela sam da ima duge trepavice kao moje i pune usne

Sada je prodaje, a oglas je napisala u rimama

  • 5

Nišlijka Saška Sekulić Pušica od detinjstva je želela auto, ali za razliku od svojih vršnjaka koji su sebe zamišljali za volanom "mečke", "BMW-a" i njihovih

skupocenih "rođaka", ona je sanjala o "fići". Kada ga se najzad domogla, nije žalila ni truda ni novca da svoj san pretoči u stvarnost - i tako se rodila "Fićolina".

"Fića" mi je bolji od BMW-a: Miroslav skuplja ove stare automobile i pretvara ih u prave lepotane, čak se i oženio u fići (FOTO) (VIDEO)

Saška kaže da je "fiću" uvek doživljavala kao ženski automobil, a "Fićolinu" kao sestru rođenu.

- Sređivala sam je po svom liku, želela sam da ima duge trepavice kao moje, puna usta...i cvetiće, jer obožavam cveće. Prema njoj sam se uvek odnosila kao najbližem svom, brinula da joj ništa ne fali. Nije mi bilo teško da tragam za delovima kao za zakopanim blagom, a kada bih joj kupila šta joj fali, radovala sam se kao da sam sebe častila cipelama - opisuje Nišlijka nastajanje "Fićoline".

Foto: Telegraf

Obilazila je Saška sa svojom "Fićolinom" skupove ljubitelja ovog zastavinog vozila, i šepurila se svojim delom. A njen auto je stekao gomilu obožavatelja koji nisu žalili para da je pridodaju svojoj kolekciji.

Međutim, Sašku i "Fićolinu" pare nisu mogle da razdvoje. Ipak, teška srca ova Nišlijka je nedavno odlučila da svojoj ljubimici potraži drugog gazdu.

Foto: Telegraf

- Udala sam se, rodila jedno dete, a evo drugo je na putu. Dok smo muž i ja bili sami, ovaj auto nam je bio dovoljan. Sa decom je već druga priča, nema

dovoljno mesta za njihova sedišta i teška sam srca donela odluku da je se odreknem. Objavili smo oglas, ali svaki put kad telefon zazvoni, ja se unezverim.  "Fićolina" mi je za dušu prirasla, toliko toga smo zajedno prošle i žao mi je da je se odreknem - iskrena je Saška.

"Fićolinu" je njena gazdarica procenila na 790 evra, a koliko je ta cena realna uzimajući u obzir da je auto star 32 godine, pokazaće tržište.

Foto: Telegraf

Saška je ljubav prema svojoj mezimici pretočila i u oglas u rimi:

"Bila sam im dobra, i oni prema meni, dok me nisu uvredili.

Rekli su mi da ću im postati mala, jer "zaboga", nisam registrovana za petog člana.

Zato tražim novi dom, primi me u zagrljaj tvoj. Pruži mi toplinu svu i kupi me za

cifru tu.

Fićolina"

Foto: Telegraf

Daljinac

(D. R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paki

    16. novembar 2017 | 08:05

    Nemoj Saska da je prodas kako ti nije zao!

  • Srdjan

    16. novembar 2017 | 08:07

    Draga Saska, potpuno te razumem, ja sam isto tako nerazdvojan od mog Jugica, ne mogu da zamislim da ga neko drugi vozi. Moj ti je savet - tih 790 evra ti nista nece znaciti, nemoj da prodajes ljubimicu. Za porodicu cete svakako uzeti neki veci a svoju Ficolinu cuvaj kada se vozis sama.

  • Aca

    16. novembar 2017 | 08:00

    Neces dobiti ni 200eura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA