Kampanja Piraeusa najbolja iz Srbije: Sporto nagrada za najbolje sponzorstvo u sportu

SPORTO stručni žiri, koji čine vrhunski evropski marketinški profesionalci, prepoznali su kampanju Piraeus banke kao odličan primer sponzorstva u sportu i kreativnog izraza

  • 0
Foto: Promo

Integrisana kampanja Piraeus banke "Spremni za vaše pobede" osvojila je u Portorožu, 16. novembra,  prestižnu SPORTO nagradu za najbolji sponzorski projekat iz Srbije u oblasti sporta.

SPORTO stručni žiri, koji čine vrhunski evropski marketinški profesionalci, prepoznali su kampanju Piraeus banke kao odličan primer sponzorstva u sportu i kreativnog izraza. Već 12 godina u nizu, SPORTO nagrada se dodeljuje najboljim marketinškim projektima u oblasti sporta iz svih republika bivše Jugoslavije, a u konkurenciju za ovogodišnju nagradu po prvi put su uključeni i projekti iz Češke, Slovačke i Mađarske.

Izborom u najuži krug najboljih regionalnih kampanja i osvajanjem nagrade za najbolji sportski sponzorski projekat iz Srbije, Piraeus banka je direktno nominovana i za nagradu European Sponsorship Association u kategoriji "Najbolje iz Evrope" (2017 ESA Best of Europe Award).

Ova nominacija je još jedno prizanje da je Banka napravila odličnu sinergiju brenda, sporta i vrhunskih sportskih vrednosti. Saradnja Piraeus banke i Košarkaškog saveza Srbije doprineće daljem napretku košarke u Srbiji, što je i jedan od razloga ove saradnje koja se nastavlja i u narednoj godini.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA