≫ 

Drama u Novom Sadu: Porodica Jakšić preti da će skočiti sa terase, stigla je policija, Hitna pomoć i vatrogasci!

Jakšići su nedavno štrajkovali glađu jer ostaju bez stana

  • 17

Mirjana Jakšić iz Novog Sada zabarikadirala se sa porodicom u svom stanu u Bulevaru kralja Petra prvog broj 61 i preti da će skočiti sa terase ukoliko sudski izvršitelj pokuša da iseli nju i njenu porodicu.

Navijači nasilno iselili porodicu iz Rakovice: Zapretili im da će 30. jula doći sa bagerom i još 50 ljudi

Ispred zgrade je petnaestak policajaca, Hitna pomoć i vatrogasci koji su za svaki slučaj aktivirali spasilački dušek na naduvavanje ne bi li sprečili nesreću ukoliko Mirjana ili neko od članova njene porodice pokuša da skoči sa terase.

Podsetimo, ovo je četvrti put da nadležni pokušavaju da isele porodicu Jakšić iz stana ali prethodni pokušaji su propali jer su imali podršku prijatelja i rodbine.

Jakšići su nedavno štrajkovali glađu jer ostaju bez stana koji su kupili zbog, kako su rekli, nezakonitih radnji suda i izvršitelja.

Porodica je najpre, kako oni tvrde useljena u manji stan od onog koji su kupili od investitora.

Shvativši da su kako kažu Jakšići prevareni, tužili su investitora, a sud je presudio u njihovu korist.

Bulevar Kralja Petra I, Novi Sad

Investitor je, kako kažu Jakšići, dok je sudski proces još trajao legalizovao tavan koji je spojio sa stanom u kom žive i upisao ga na svoje ime i nije im vratio novac.

Foto-ilustracija: Telegraf

Investitor je uz kamate Jakšićima kako oni tvrde dužan oko 94.000 evra.

Ljubomir Jakšić i njegova supruga Mirjana trenutno su nezaposleni, a izdržavaju i dvoje dece.

Advokat investitora Tihomira Samardžića, Dragoslav Petrović rekao je da su Jakšići kupili stan pod brojem 23, koji je nakon izgradnje dobio drugi broj 24 i uknjižen je na 51 kvadrat.

Jakšići su platili 33.000 evra i ostali dužni 4.000, te da investitor treba da im isplati blizu 40.000 evra, a ne više od toga kako oni tvrde.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kamiondžija

    21. novembar 2017 | 11:37

    Državo, novinari, ljudi, rodbino i prijatelji nedajte dušmanima da isele ovu porodicu!!! Pomozite im, skupite se i blokirajte prolaz izvršiteljima!!!!

  • Gradjanin

    21. novembar 2017 | 11:21

    Da sam ja vlast, Jaksici bi dobili i to potkrovlje, a investitor u zatvor na 10ak godina-pa da dobro razmisli na koji nacin ce ponovo nekoga tako da prevari ( pod uslovom da je prica istinita)

  • Sasa

    21. novembar 2017 | 11:35

    To samo kod nas platis stan i isele te A kriminalac koji je pravio stanove i uzimao ljudima pare njemu ne mogu nista nemaju dokaze ili izvrsitelji nemaju sta da mu uzmu. Sve je povezano i korunpirano ,sudstvo pogotovo. Jadan posten narod koji nema kome da se pozali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA