Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje! (VIDEO)

I tu se nisu zaustavile. Tvrde i da hrvatski alfa mužjaci nemaju šanse kod Srpkinja jer naše žene mogu da ih pojedu za doručak

  • 36

Izgleda da "lijepa njihova" nije baš toliko lepa ženskom delu Hrvatske, pa sve više devojaka hita preko graničnog prelaza Bajakovo ka Beogradu u potrazi za većim, moćnijim, krupnijim i divljim - muškarcem. A i, ko će kod koga, ako ne komšinica kod prvog komšije. U našoj prestonici se, kako same kažu, najbolje izljube. Zna se šta sledi posle dobrog ljubljenja...

Britanac bio u Zagrebu i isprozivao Hrvatice da su "lake", pa došao u Beograd da ispita koliko su Srpkinje spremne na seks!

I zato, čujte i počujte beogradski Jovane, Marko, Ivane, Luka i Srđane: potražnja za beogradskim momcima počinje već na granici, a buljuk žena hrli ka vama.

- Sve je u Beogradu isto kao u Zagrebu, samo je nekako veće, moćnije, krupnije i divlje. To je ono zbog čega Zagrepčanke jako vole doći u Beograd i zato što se kod vas stvarno živi jednim neverovatnim tempom - kaže voditeljka Ida Prester, koja je iz hrvatske prestonice "prebegla" u srpsku.

SRPKINJE SAMELJU HRVATIĆE ZA PET MINUTA

Ona dodaje i da hrvatski mužjaci nemaju šansi kod Sprkinja.

Printskrin: Youtube/Šega, Yuga, RnR

- Ma, Srpkinje naše jadne Hrvatiće pojedu za doručak. Samelju ih u prvih 5 minuta jer su mnogo jače. Ne mogu oni njima biti frajeri - objašnjava kroz osmeh.

Holivudski stil života, za razliku od Zagreba u Beogradu je puno izraženiji.

- Devojke u prodavnici, banci, na ulici, sve izgledaju kao porno dive i ja se u Beogradu osećam kao da nikad nisam prikladno obučena i kao neka curica. Sve vaše žene imaju duge noge, velike grudi, sve je naduvano.

Printskrin: Youtube/Šega, Yuga, RnR

Zaključuje da je Beograd odličan grad za one koji se žele dobro provesti, popiti, izljubiti, ali i da to Hrvati jako dobro znaju.

I druge Hrvatice smatraju da bi egzodus njihovih žena prema Srbiji sigurno bio manji da su našle nekog zgodnog frajera u Sibiru ili Africi.

- Moj dragi mi je samo spakovao kofere i preselio me bez nekog mog prava glasa, ali samo zato što je ljubav presudila. Ma, i u Afriku bih otišla bez razmišljanja jer mislim da je ljubav dovoljno bitna stvar u životu, pa je potpuno nebitno gde ćeš živeti sa osobom koja ti je super - kaže Lana Borić, još jedna od "prebeglih" žena.

Printskrin: Youtube/Šega, Yuga, RnR

SVAKI DAN BEOGRAD NUDI NEŠTO NOVO

Srpska metropola, za razliku od hrvatske, živi 24 sata dnevno i baš zato se u njoj uživa punim plućima.

- Svaki dan u Beogradu ima nešto novo, svaki dan se nudi nešto novo, pa mi život ovde više odgovara - priznaje glumica Irma Milović i otkriva šta to Beograđani vole kod Hrvatica.

- Vaši alfa mužjaci vole naš akcenat. To im je jako seksi, baš kao što su i oni nama seksi.

Printskrin: Youtube/Šega, Yuga, RnR

Ne znamo da li će tako misliti i posle 5 godina života u Beogradu, ali očigledno je da ih trenutno drma početnički zanos i da su novim prebivalištem oduševljene.

- Sloboda, duh, nema mere ni u čemu, živite bre život punim plućima. To je vrlo motivišuće za nas - priča rediteljka Marčela Zanki.

Printskrin: Youtube/Šega, Yuga, RnR

Vremena kada je ljubav između Srbina i Hrvatice bila zabranjeno voće - definitvno su iza nas, a to očigledno najviše odgovara mnogobrojnim potencijalnim snajama s one strane Bajakova.

Pa, srećno i jednima i drugima i dobro nam došle.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alfa

    26. novembar 2017 | 14:28

    Svima valjaju Srpski muskarci osim Srpkinjama

  • Anonymous

    26. novembar 2017 | 14:54

    Samo pogledate Severinu, onu starletu Avu koja ne silazi sa nasih splavova i sve vam je jasno. Vise vole nas nego 'leba da jedu.

  • mrk

    26. novembar 2017 | 14:19

    Gola istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA